logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Seriale pe care trebuie să le urmărești în 2015

seriale-tv

2015 se anunță a fi un an foarte interesant din punct de vedere al serialelor TV. Dacă majoritatea serialelor pe care le urmărești deja intră în hiatus până la toamnă, sau chiar dacă trebuie să înlocuiești seriale ce s-au terminat sau au fost anulate, iată care sunt cele mai interesante seriale din lansate în 2015, dar și câteva dintre serialele care revin vara asta cu un rating foarte ridicat.

Humans –  premiera în 28 iunie

humans tv

Sursa foto: EclipseMagazine

Pentru cei îndrăgostiți de genul drama science fiction, Humans, e un serial ce prezintă o lume paralelă, în care ultimul gadget este „synth-ul”, adică o persoană sintetică, un robot care să fie servitor unei familii. Acești synths se aseamănă foarte mult cu oamenii, transformă realitatea în care trăim.

Flesh and bone – premiera în 8 noiembrie

Flesh-and-Bone-main-618

Sursa foto: Dance.com

Intră în realitatea baletului profesionist prin ochii lui Claire, o balerină talentată, dar cu probleme emoționale. Serialul are influențe din povestea filmului Lebăda Neagră, însă nu este o adaptare a acestuia.

Complications – premiera în 18 iunie

complications

Sursa foto: Blurppy

Lui John Ellis, un doctor de la camera de urgențe, i se schimbă viața după ce intervine într-un caz cu împușcături pe stradă și salvează un copil de la moarte. Ulterior află viața copilului este încă în pericol și promite să îl apere cu orice cost, indiferent de complicații. El realizează că percepția lui despre medicină nu va mai fi niciodată aceeași.

Happyish – a avut premiera în 26 aprilie

happyish

Sursa foto: TV Guide

Thom Payne este un om normal în căutarea fericirii. Serialul în portretizează în timpul serviciului, el lucrând cu dispreț în advertising, în timp ce petrece timp cu familia și în interiorul unor fantezii imaginate de acesta. Serialul este foarte asemănător cu viața multora dintre noi și te poți asocia foarte ușor cu evenimentele din viața lui Thom și cu modul acestuia de a gândi.

Marvel’s Agent Carter – sezonul 1 a început și s-a încheiat

agent-carter-preview-02

Sursa foto: Moviepilot

Cu primul sezon deja încheiat, Agent Carter spune povestea lui Peggy Carter, după evenimentele cu Captain America. Aceasta continuă o viață de spion în încercarea de a-i curăța reputația lui Howard Stark, după ce acesta este acuzat de trădare. Sezonul 2 are premiera în 2016.

Csi Cyber – sezonul doi are premiera în 4 octombrie

CSI-Cyber-Logo

Sursa foto: TV PassportMoviepilot

Dacă îți plac serialele polițiste și tehnologia, te vei bucura de CSI: Divizia Cyber, care se ocupă de prinderea hackerilor periculoși. Având-o în rol principal pe Patricia Arquette în rolul lui Avery Rian, șeful diviziei de cibernetică, care se specializează în citirea comportamentului suspecților. Al doilea sezon începe în 4 octombrie.

Supergirl – premiera în noiembrie

supergirl

Sursa foto: Moviepilot

Nu mulți știu asta dar Superman nu este singurul care a scăpat de pe planeta Krypton, ci și verișoara acestuia, Kara. Serialul o urmărește pe Kara în timp ce își descoperă super eroina din interior. Personajul de 24 ani și-a ascuns puterile de lume, până când un eveniment tragic o forțează să acționeze, punând-o în ochiul public.

Aquarius – a avut premiera în 28 mai

aquarius

Sursa foto:TV Passport

Un serial poliţist clasic, cu povestea amplasată în anii ’60, îl prezintă pe Sam Hodiak, un detectiv ce intră sub acoperire pentru a rezolva o serie de crime.

Pretty little liars – sezonul 6 a avut premiera în 2 iunie

pretty little liars

Sursa foto: Movie News Guide

Drama adolescentină plină de mister tocmai a debutat cel de-al 6-lea sezon și continuă să fie unul dintre cele mai urmărite seriale din programa de vară. Cele 4 adolescente Spencer Hastings, Aria Montgomery, Hanna Marin și Emily Fields se luptă în continuare să descopere misterul lui A, în timp ce încearcă să ducă o viață de adolescente normale.

Game of thrones – sezonul 5 a avut premiera în 12 aprilie

Game_of_Thrones

Sursa foto: SeriesBlog.TV

Unul dintre cele mai aclamate seriale TV din ultima perioadă, Urzeala tronurilor este o poveste adaptată după cartea cu același nume și prezintă 9 familii nobiliare în lupta pentru cucerirea unui tărâm mitic, Westeros. Serialul a adunat multe premii și fani devotați datorită intrigilor complexe din poveste.

Citește și Cărți pe care trebuie să le citești înainte să vezi filmul

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *