logo
Search
Generic filters
Exact matches only

10 coafuri la modă pentru mirese

Ziua ta cea mare se apropie, iar tu nu te-ai hotărât încă ce fel de coafură vrei să ai în ziua nunții. Ce-i drept, faptul că ai atâtea lucruri de făcut înainte de nuntă, nu îți lasă prea mult timp liber pentru gândit. Nu-ți fă probleme! Vin în ajutorul tău cu 10 propuneri care sunt în tendințe și care se potrivesc oricărei personalități. Iar dacă nu îți place niciuna dintre propuneri, formează-ți propria coafură ghidându-te după tendințele din acest an: împletituri simple, păr cu aspect neted sau ud, culoare.

Mireasa boemă

par-impletit_16594247

Sursa foto:  © Iurii Kryvenko

În primul rând, pentru a obține această coafură ai nevoie de lungime medie sau lungă la păr. Dacă nu ai lungimea suficientă, sau volum, poți opta pentru adăugarea unor extensii care să te ajute. Nu uita să adaugi un șir de mărgele sau florile preferate pentru a obține efectul acela WOW!

Mireasa cu coadă

mireasa-cu-coada_24633539

Sursa foto:  © Luba V Nel

Dacă ești mai sigură pe tine atunci când îți porți părul într-o coadă de cal, poți opta pentru o astfel de coafură și în ziua cea mare. Dacă nu ai lungimea pe care ți-ai dori-o, poți să optezi pentru extensii sau o meșă de păr.

Mireasa cu coc spaniol stilizat

coc-spaniol_37151587

Sursa foto:  © Juice Team

Cocul va fi întotdeauna o coafură clasică și elegantă. Îți propun un coc spaniol, cunoscut pentru amplasarea joasă, aproape de ceafă. Astfel ai un coc elegant, pe care îl poți accesoriza cu voal, dar care să nu te deranjeze pe parcursul zilei. Pentru volum poți pune un burete.

Mireasa nonconformistă

mireasa-cu-par-lung_33605684

Sursa foto:  © Victoriaandreas

Poți fi chic și fără să te conformezi în standardele societății. Dacă preferi o coafură mai puțin finisată, optează pentru bucle lejere și prinsă într-o parte, folosindu-te de accesorii în stilul tău.

Mireasa cu părul scurt

mireasa-cu-par-scurt_52475760

Sursa foto:  © Olena Yakobchuk

Nu trebuie să ai lung ca să fii mireasă. Tunsorile pixi sunt în vogă în momentul de față, iar dacă te bucuri de o astfel de tunsoare, te poți juca extrem de bine cu diferite accesorii pentru păr. O cordeluță sofisticată, sau o pălărioară de plasă vor arăta superb pe părul tău.

Mireasa cu împletitură

mireasa-cu-impletitura_23409741

Sursa foto:  © Vladimir Surkov

Cum ziceam, împletiturile simple se poartă anul acesta, așa că nu trebuie să te complici prea tare. Optează pentru o împletitură de tip schelet de pește sau chiar o împletitură simplă în trei. Tapează-ți părul în creștet pentru puțin volum și ești gata de nuntă.

Mireasa cu noduri

mireasa-cu-coc-innodat_60185373

Sursa foto:  © Kaspars Grinvalds

Asemănătoare cu cocul spaniol, coafura asta e de fapt o combinație între un coc și o împletitură. Aduce un are fresh celei ce o poartă și te va face să te simți bine, fără să te încurce. Pentru a o accesoriza alege fie ceva mic deasupra nodurilor, fie ceva de tip cordeluță peste cap.

Mireasa cu diademă

mireasa-cu-diadema_23870980

Sursa foto:  © Katie Little

Dacă vrei ca în ziua nunții să porți o diademă mai complexă, sau mai încărcată, cel mai bine e să nu faci prea multe părului. Așa că, lasă-l desprins, fie drept, fie în bucle lejere care să evidențieze tiara, fără ca totul să pară prea încărcat.

Mireasa cu părul jumătate ridicat

mireasa-cu-impletitura_68666090

Sursa foto:  ©  Oleksii Terpugov

Dacă nu te poți hotărî ce fel de coafură să faci, încearcă să optezi pentru una cu jumătate din păr ridicat, fie într-un coc, fie într-o împletitură lejeră, iar restul părului lăsat să curgă frumos pe spate. Accesoriile pot varia aici, de la diademe, la flori și agrafe.

Mireasa cu văl

mireasa-cu-val_46180971

Sursa foto:  ©  Iancucristi

Vălul este una dintre cele mai frumoase tradiții de nuntă. Indiferent de coafura pe care o alegi, asigură-te că vălul o pune în evidență și nu o ascunde. Optează să-l atașezi sub coafură dacă părul îți e prins, sau să nu îți înghită tot părul dacă acesta e desfăcut.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *