Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 trucuri de Fashion cu bani puţini pentru femeile însărcinate

Ştiu cât e de greu să faci faţă schimbărilor corporale şi mai ales cât de greu e să te îmbraci bine când eşti însărcinată, dar totuşi cu bani puţin. După 9 luni de sarcină pot spune că lucrurile stau mai uşor decât crezi dacă vii cu o abordare relaxată şi creativă! Iată 10 de trucuri de fashion pentru tine:

1. Cumpără doar o ţinută în fiecare lună de la raionul de maternitate şi completează-le cu haine obişnuite! Până în ultimele 3 luni, burta nu e atât de mare încât să nu poţi purta haine normale! Eu pur şi simplu am ajuns la concluzia că hainele de maternitate sunt foarte scumpe şi nu merită! Am preferat să îmi iau o ţinută pentru fiecare lună cu care să fac şi câte o scurtă „şedinţa foto”.

2. Foarte multe haine de maternitate au dimensiunea „one size”, adică nu au dimensiuni. Pentru mine, care niciodată nu am avut o silueta perfectă, frustrarea a fost şi mai mare! Cu toate astea nu m-am lăsat păgubaşă, am căutat până am găsit haine care îmi acopere perfect formele şi care să mă avantajeze! Iar în ultimele luni m-am dus la croitoreasă şi mi-am făcut ceva drăguţ după propria schiţă!

3. O să ai nevoie de cel puţin o pereche de jeans cu burtă textilă. Caută din timp şi urmăreşte promoţiile.

4. Fiindcă în perioada sarcinii hormonii te dau peste cap ştiu cât de greu e să faci cumpărături în magazine. Totul te oboseşte. Un sfat ar fi să colinzi magazinele online şi să te deplasezi doar în cazul în care chiar găseşti ceva ce merită probat şi are un preţ rezonabil! Poţi chiar să te abonezi, astfel nu ratezi sub nici o formă reducerile!

5. Stilul tău vestimantar nu trebuie să fie compromis fiindcă acum eşti însărcinată! Din contră, poţi păstra acelaşi stil, dar să cumperi bluze ceva mai mari şi eventual să renunţi la tocurile foarte înalte. Până la urmă cred că ştii că accesorizarea contează cel mai mult!

6. Un magazin online care livrează gratuit în România şi are haine de gravide mereu la reduceri este a magazinului Ma’Jore. Aici am găsit haine de calitate şi preţuri foarte accesibile!

7. Nu cumpăra decât o pereche de pantaloni de maternitate! În rest, pantalonii din materiale textile te pot ajuta să economiseşti o căruţă de bani. Alege modele cu imprimeuri (zebra print, modele abstracte etc.), care acum sunt foarte în trend!

8.Dacă investeşti bani în haine scumpe, mai ales în primele luni, caută modele pe care să le poţi purta şi după sarcina. Un exemplu ar fi rochiile cu cordon sub sâni, care cad uşor pe burtă, din voal, sunt foarte potrivite şi feminine.

9. Burta creşte, cel mai adesea, foarte mare în ultimele 2 luni, dar braţele rămân la fel! Asta inseamana că puteţi cumpăra tricouri şi maieuri ieftine, pe care să le purtaţi cu cardigane, bolero, geci şi trench-uri la modă, chiar dacă nu le puteţi încheia. Măcar aveţi siguranţa că le puteţi purta şi după sarcină.

10. Un ultim sfat de fashion ar fi să nu ieşiţi din casă fără să vă simţi bine, frumoase, aranjate şi machiate. Dacă se poate cu culori vesele. Fiindcă aşa se întâmplă mereu, toate cunoştinţele cu care vă întâlniţi vă examinează de la distanţă, mult mai atent, acum că sunteţi însărcinată!

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *