6 piese esențiale pentru garderoba ta

Moda e trecătoare, unele haine mai revin în trend pentru câte un sezon din când în când, dar există o serie de piese de îmbrăcăminte care nu se demodează și au rezistat testului timpului. Iată o serie de astfel de piese esențiale pe care dacă le aveți în garderobă, puteți să vă creați cu ușurință o mulțime de ținute la modă.

Pantaloni negri

Aceștia merg perfect cu aproape orice din garderoba unei femei și se potrivesc de minune și cu multe dintre piesele care vor urma în acest articol.

O cămașă cu croi clasic franțuzesc

Umerii ușor bufanți pot ajuta la crearea unei ținute elegante fie că o combinați cu o pereche de pantaloni, fie că alegeți să purtați o fustă.

Pantofi negri cu toc

Pantofii clasici, cu bot rotund și tocul puțin mai gros nu s-au demodat deloc de-a lungul anilor și pot fi combinați atât pentru o ținută office de zi, cât și pentru un cocktail după serviciu.

O rochie de zi

Cu toate că pantalonii câștigă tot mai mult teren în garderoba multor femei, rochiile simple, cu modele florale sunt o alegere perfectă pentru multe ocazii. În plus, când vei descoperi lejeritatea acestei ținute, nu vei mai dori să o schimbi cu opțiunile care au la bază pantalonii.

Costumul negru

În special dacă lucrezi într-un mediu business, e important să ai cel puțin un costum negru care să includă atât o fustă până la genunchi, cât și o pereche de pantaloni la dungă. Trebuie să investești într-un material de calitate și să alegi un croi clasic. În plus, atât sacoul, cât și fusta și pantalonii pot fi purtate separat alături de alte piese de vestimentație din garderobă.

O jachetă mai elegantă

Totuși, să nu fie foarte elegantă. Alege tipul de jachetă care merge bine la o rochie de cocktail, dar te poate arăta elegantă și într-o pereche de jeanși.

Cu ajutorul acestor piese esențiale, vei putea combina orice alte achiziții din garderoba ta. Important e să investești în piese de calitate și cu un croi clasic de care ești sigură că nu se va demoda. În acest fel, indiferent de schimbările din modă, vei putea fi mereu în trend.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.