Search
Generic filters
Exact matches only

8 greşeli de fashion care acum se poartă

Când vine vorba de modă există câteva reguli pe care toată lumea le respectă, deşi nu există niciun cod de conduită fashion în care să fie scrise sau explicate. Cu toate acestea, revistele şi criticii de modă au spus mereu că ele denotă prostul gust şi sunt greşeli ce nu ar trebui făcute niciodată, mai ales de către o femeie iubitoare de modă. Însă, anii au trecut şi aceste greşeli nu mai sunt de condamnat, din contra, au început să revină în modă, să fie acceptate şi chiar lăudate, combinaţii riscante, pe care doar femeile cu caracter, cu curaj şi multă imaginaţie au reuşit să le aducă pe podium. Mai jos găseşti câteva greşeli în modă care acum sunt acceptate:

Combinaţia roşu cu roz

La un moment dat, această combinaţie a câştigat o reputaţie proastă. Sunt două culori tari, care arată rău împreună, dar care în anumite condiţii pot fi purtate. Puteţi încălca regula dacă folosiţi roşu aprins şi nuanţe deschise de roz precum roz bombon sau fuschsia.

Albul iarna

Până nu demult albul nu era apreciat iarna, se murdăreşte uşor, e o culoare prea deschisă şi se poate confunda cu zăpada, aşa că hainele albe nu te vor scoate în niciun fel în evidenţă. Ei bine, deşi asta spuneau criticii de modă, astăzi albul a devenit nelipsit în garderoba de iarnă. E adevărat că trebuie să renunţăm la cămăşi subţiri şi materiale prea uşoare, care nu sunt potrivite în sezonul rece, însă cizmele albe, jeanşi albi sau paltonul alb au ajuns pe podium!

Accesoriile în exces strică

O fi fost o regulă pe vremea când femeile purtau doar haine couture, dar astăzi puteţi purta fără probleme numeroase brăţări, 3-4 inele, o broşă, o eşarfă, o geantă puternic colorată, ochelari de soare şi un papion pe post de prinzătoare de par şi nu veţi fi exagerată.

Pantalonii scurţi se poartă doar vara

Probabil aţi văzut deja nenumărate prezentări de modă în care pantalonii scurţi din lână, jeans sau piele erau combinaţi cu o pereche de ciorapi groşi, cizme până la gleznă şi un palton. E drept că materialele subţiri precum mătasea trebuie evitată, însă pantalonii scurţi sunt la modă şi iarna!

Imprimeurile în exces obosesc şi arată ieftin

Nimic mai fals. 2014 este anul imprimeurilor, se poartă hainele cu combinaţii de imprimeuri, bluze, fuste, rochii, cămăşi, genţi, pantofi, nu există nici o limită. Nici o ţinută nu e prea încărcată sau obositoare, contează doar să alegeţi culorile şi motivele care vă avantajează.

Albastru închis şi negru nu merg bine împreună

E drept că acestă regulă a fost păstrată foarte mulţi ani, însă din 2012 casele de modă Miu Miu, Gucci sau Carolina Herrera au ieşit cu colecţii ce includ numeroase combinaţii de albastru închis cu negru şi au arătat minunat! Iar astăzi femeile le poartă cu succes la birou şi la diverse evenimente!

Pantalonii cu rochiile nu sunt prieteni

Pantalonii strâmţi de piele cu rochii creion sau jeans negri cu o rochiţă până la genunchi în stil boho chic! E drept că această combinaţie trebuie făcută cu grijă şi nu se poate purta oriunde, însă ea nu mai este o regulă de nepurtat!

Denim cu denim o mare greşeală

Probabil ştiţi deja că anul acesta se poartă această combinaţie. Cămăşi cu pantaloni din denim, platforme cu rochiţe din denim, jeans cu geacă de blugi etc! Singura regulă e să fie din nuanţe diferite, denim negru cu indigo/albastru deschis sau print floral e o idee bună!

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *