Search
Generic filters
Exact matches only

8 trucuri care îți fac ochii să pară mai mari

Ți-ai dorit mereu să ai ochii mai mari și mai luminoși, însă nu ai găsit soluția ideală? Ochii sunt considerați „oglinda sufletului” datorită capacității lor de a exprima trăirile interioare ale oamenilor. Ei dețin un rol esențial în imaginea unei femei.

Suntem femei. Ne dorim întotdeauna să avem un look impecabil. Avem trăsături pe care dorim să le accentuăm și trăsături pe care dorim să le ascundem. În articolul de astăzi, îți prezentăm cele mai bune trucuri de machiaj, care te ajută să creezi iluzia de ochi mari și să obții un look sexy.

  • Aplică o nuanță deschisă în colțurile interioare ale ochiului – culorile din paleta deschisă de culori, vor crea un efect de luminozitate, iar ochii vor părea mult mai mari și mai expresivi.
  • Iluminați zona de sub sprânceană cu un anticearcăn sau folosind o culoare cât mai deschisă – puteți utiliza aceeași culoare pe care ați aplicat-o și în colțul interior al ochilor.
  • Utilizați un creion alb – este un truc extrem de simplu, dar foarte eficient. Folosiți un creion alb pe partea de jos a genelor, pentru a extinde albul ochilor și pentru crearea iluziei de ochi mai mari.
  • Utilizați un ruj într-o nuanță cât mai naturală – acest truc are rolul de a capta toată atenția asupra ochilor. Dacă veți alege o nuanță deschisă pentru buzele dumneavoastră, ochii vor deține rolul principal.
  • Folosiți un rimel pentru volum și alungire – secretul unor ochi mari constă în rimelul pe care îl utilizați. Rimelul este o soluție salvatoare pentru persoanele care au ochii mici. El creează iluzia unor ochi mari, creând o privire luminoasă și deschisă.
  • Utilizați un rimel pentru ondulare – beneficiile acestui rimel sunt ca în cazul rimelului pentru volum și alungire: ochii par mult mai mari și mai luminoși.
  • Utilizați un tuș pentru pleoape – cu ajutorul unui tuș pentru pleoape puteți să creați un look al ochilor mult mai luminos.
  • Creați o umbră în colțurile externe ale ochilor – pentru acest truc este ideală culoarea maro. Aplicați culoarea în colțurile externe, iar ochii vor părea mult mai mari.

Voi ce alte trucuri de machiaj cunoașteți?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *