logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 Trucuri de machiaj de la profesioniști

De câte ori ai vrea să arăți și tu ca proaspăt scoasă din revistă? Deși acest lucru nu este posibil fără un pic de documentare în spate, este posibil să te folosești de câteva trucuri care să îți pună în valoare trăsăturile. Iată câteva astfel de trucuri, oferite de machiori profesioniști.

1. Pune blush-ul sub fondul de ten

Dacă vrei să pară că ai roșit în mod natural, aplică un blush roșiatic pe obraji înainte să aplici fondul de ten. Astfel va părea că nuanța vine de sub piele. Fă asta doar cu blush-ul cremă, pentru că nu e bine să amesteci texturile fardurilor.

2. Folosește-te de mânerul pensulelor

Folosește ustensilele pe care le ai nu doar ca să îți aplici fardurile. Poți folosi mânerul pensulelor pentru a-ți ridica puțin pleoapa când aplici rimelul. Astfel îți vei curba genele mai tare. Este de preferat să folosești un mâner de pensulă sau capătul unui creion în locul degetului pentru că, de obicei, nu aplici aceeași presiune când folosești un corp străin în jurul zonelor sensibile.

3. Există o nuanță de roșu pentru fiecare

Ca să descoperi ce nuanță de roșu ți se potrivește, asigură-te că alegi un ruj care are același subton ca și pielea ta. Nuanțele reci merg mai bine pe subton rece. La fel se întâmplă și cu nuanțele calde. Dacă nu știi ce subton ai, ține o bijuterie aurie și una argintie pe mână. Dacă te avantajează argintiul, ai subton rece, iar dacă te avantajează auriul ai subton cald.

4. Folosește corector pe buze

Pentru a face nuanța unui ruj să sară în evidență într-un machiaj, aplică înainte puțin corector pe buze, pentru a neutraliza culoarea pielii. Aplică apoi rujul cu grijă și minunează-te de intensitatea pe care o are.

5. Ascunde cearcănele

Majoritatea femeilor au obiceiul de a aplica corectorul doar în zona cearcănelor (în semilună). De fapt, specialiștii recomandă să aplici o nuanță cu un ton mai deschisă decât pielea ta, sub formă de triunghi, pentru a ilumina zona ochilor și a o deschide optic.

Data viitoare când îți faci un machiaj complex aplică aceste sfaturi și vei vedea că machiajul va ieși de zece ori mai interesant.

Citește și Machiajul de zi și machiajul de seară

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.