Search
Generic filters
Exact matches only

Beneficiile uleiului de cocos în întreţinerea frumuseţii

În ultima perioadă, se tot vorbeşte despre beneficiile uleiului de cocos, atât în domeniul sănătăţii, cât şi în domeniul beauty. Dacă la nivelul sănătăţii s-a demonstrat deja că are un rol important în reglarea colesterolului, îmbunătăţirea digestiei şi stimularea metabolismului pentru a arde mai eficient grăsimile, iată că a venit timpul să aflăm şi ce beneficii poate aduce în domeniul frumuseţii.

Hidratarea părului. Mai multe actriţe de la Hollywood au recunoscut că secretul părului lor strălucitor este faptul că aplică uleiul de cocos înainte de a folosi şamponul. În acest fel, este combătută mătreaţa şi părul creşte mult mai sănătos.

Aplicarea pe gene a uleiului de cocos le va da acestora un aspect strălucitor şi va duce la creşterea acestora. Folosirea rimelului zi de zi poate duce la un aspect uscat şi fad al genelor, dar aplicarea uleiului de cocos pe vârful degetelor şi întinderea lui pe gene pe parcursul nopţii vă poate scăpa de această problemă.

Cu ajutorul uleiului de cocos vă puteţi trata cuticulele crăpate şi vă poate ajuta ca manichiura să reziste mai mult într-o stare perfectă.

Uleiul de cocos poate fi de un real ajutor în curăţarea pensulelor pe care le folosiţi la machiaj. Acestea ar trebui curăţate în fiecare lună şi puteţi folosi un produs format din două treimi de săpun antibacterial şi o treime ulei de cocos.

Puteţi folosi uleiul de cocos pe post de demachiant, cu succes. Nici cea mai rezistentă mascara nu va face faţă proprietăţilor de curăţare ale acestui produs.

O altă întrebuinţare a uleiului de cocos este în produsele de exfoliere pe care le pregătiţi. Adăugaţi zahăr granulat sau cafea în acest ulei şi frecaţi bine pentru o piele super fină.

Îl puteţi folosi înainte de a vă rade pe picioare cu lama. În acest fel, nu veţi avea parte de iritaţii nedorite şi firele for fi tăiate mai aproape de rădăcină. În plus, folosind acest produs, lama va fi mult mai uşor de curăţat după folosire.

Voi ce alte întrebuinţări mai cunoaşteţi pentru uleiul de cocos?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *