logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Coafuri moderne pentru părul scurt

Femeile iubesc schimbările de look şi asta e foarte bine. O schimbare de look te face să fii mai încrezătoare, mai fericită mai sigură pe tine. Însă, ce te faci dacă toată viaţă erai obişnuită cu părul lung şi acum dintr-o dată vei avea părul scurt? Ştim că ţi-e groază însă toate femeile se gândesc la un moment dat la asta, doar că majoritatea nu acţionează de frică. Frică că trebuie să folosească mai multe produse pentru îngrijirea părului cu care nu erau obişnuite, frică că nu le va sta bine, că le va lua mai mult timp să se aranjeze, că nu o să găsească o coafură potrivită pentru un eveniment elegant, că părul scurt e pentru femeile în vârstă, că persoanele dragi nu se vor obişnui cu noua înfăţişare etc. Nimic din toate astea nu e adevărat. Părul scurt se întreţine foarte uşor, se spală repede şi sunt zeci de stiluri din care să alegi! Sunt sigură că multe o să ţi se potrivească:

Tunsă bob

tunsoare-bob_37646297

Sursă foto: © Evgeny Ustyuzhanin

Ai un par drept, subţire, care se aranjează foarte uşor? Atunci mergi pe mâna stiliştilor care, cu siguranţă, îţi vor recomandă o coafură tip bob. Alege vopseaua care ţi se potriveşte (blond, ciocolatiu, roşcat) şi fă o schimbare radicală. Această coafură e cât se poate de clasică şi nu se demodează niciodată. Te poţi juca atât de mult pornind de la ea. Intră pe Youtube şi vei vedea tutorial pentru cel puţin 10 moduri în care să îţi aranjezi părul tuns bob un funcţie de ocazie.

 Citeşte despre Cum alegi coafură potrivită pentru ziua de azi

Stilul vintage (în valuri)

retro-hairstyle_32246250

Sursă foto: © Nejron

Ai părul foarte scurt sau până la umeri? Stilul vintage se potriveşte la orice lungime de păr şi e în trend anul acesta. Practic, acest stil se traduce prin păr lipit de cap şi onduleuri tip valuri. Poţi să îl porţi pentru o seară elegantă sau puţin mai lejer pentru zi de zi. În plus, poţi să adaugi accesorii pentru a-l aduce în vremurile noastre, cum ar fi cordeluţele cu flori sau agrafele cu cristale.

Stilul punk modern

tunsoare-pixie_30276264

Sursă foto: ©  Dreamerve

Anul acesta se poartă din ce în ce mai puţin părul în stil emo, cu bretonul în ochi. În schimb, poţi merge pe părul ridicat, cu mult volum în faţă, în stil Smiley. Poţi alege stilul Rihanna cu părul ras într-o parte sau chiar ras de tot şi accesorizat cu cercei mari precum Jessie J.

Buclele în stil victorian

bucle_56442995

Sursă foto: © Edward Zhuravetc

Nu trebuie să ai un par lung pentru a avea o coafură cu bucle mari definite. Din contra, un par scurt poate arată la fel de bine, gândeşte-te la toate negresele ce se nasc cu părul aşa. Părul scurt şi creţ e uşor de aranjat şi arată foarte bine.

Stilul franţuzesc

pixie-cut_65039366

Sursă foto: ©  Gotstock

În 2014, se poartă părul tuns scurt în stil franţuzesc. Nu ştii cum e aia? Atunci gândeşte-te la actriţa Audrey Tatou sau scrie pur şi simplu „pixie cut” pe Google şi vei vedea o grămadă de idei. Stilul franţuzesc este părul scurt şi uşor răvăşit, exact aşa că atunci când îţi prinzi părul int-un coc lejer, răvăşit dar care zici că l-ai făcut fără pic de efort.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *