logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum alegi coafura potrivita pentru ziua de azi

Cel mai simplu mod de a vedea care sunt coafurile la modă în 2014 e să te uiţi peste defilările de modă de la Fashion Week Paris, Milano, Londra, New York. Aici se dau starturile în tendințe pentru sezonul care vine și nu doar în fashion ci şi în încălţăminte, machiaj şi păr. Unele poate par exagerate, altele extrem de simple, însă ideea nu e să le copiem, ci să le adaptăm stilului nostru. Fiecare femeie trecută de 30 de ani ştie deja ce îi stă bine, fiindcă majoritatea experimentează noi coafuri în timpul adolescenţei, însă o schimbare de look e bine venită la orice vârstă.

Mai jos va propunem 7 coafuri pe care să le purtați cu mândrie în fiecare zi:

Împletiturile

De la împletitură clasică, stiliştii plini de imaginaţie au revoluţionat anul acesta împletiturile şi după câte modele am văzut în cadrul prezentărilor de modă, vor rămâne în trend şi în 2014. Împletituri tip spic, împletitură franţuzească, suedeză, elegantă, dreadlock, foarte strânse sau lejere în stil hippy, toate le puteţi încerca timp de o săptămâna, câte una pentru fiecare zi. Împletituri se pot face de la lungimea unui păr de tip bob până la un păr extrem de bogat şi lung. Iar dacă lungimea nu vă permite, specialişti se găsesc peste tot care să ajute cu nişte extensii.

Părul natural cu cărare pe mijloc sau într-o parte

Coafurile simple au fost şi vor rămâne la modă atâta timp cât părul tău arată bine şi aranjat. Cu o cărare pe mijloc sau într-o parte puteţi ieşi liniştite din casă în 2014. Dacă aveţi părul ondulat atunci aveţi nevoie de o placă şi 30 de minute pentru o transformare de proporţii. Folosiţi produse speciale de păr împotriva electrizării şi părul vostru va arată perfect. Atenţie, părul nu se întinde de la rădăcină, lăsaţi 4-5 cm pentru volum şi prospeţime.

Dacă ai părul scurt, citeşte care sunt Coafurile moderne pentru părul scurt

Părul uşor ondulat, în valuri

În 2014 se poartă părul uşor ondulat, rebel, ştiţi cum arată părul după ce aţi ieşit din baie şi e ud şi uşor ondulat? Exact aşa. Pentru asta puteţi face nişte bucle foarte lejere cu placa sau cu ondulatorul.

Cocul

S-a purtat şi se va purta cât timp există suficient de multe femei care nu sunt pasionate de styling şi preferă un coc rebel în vârful capului. Pentru a fi în trenduri prindeţi în el şi câteva accesorii sub formă de fulgi de nea sau flori şi efectul va fi într-o clipă altul. Pentru un coc perfect cumpăraţi bureţi ajutători şi chiar o fâşie de extensii dacă părul vostru e subţire şi moale.

Părul prins în coadă

Puteţi să îl prindeţi la nivelul cefei, în coadă de cal sau cât mai jos, asta spun specialiştii în hair stilying în 2014. Mai important decât nivelul la care vă prindeţi coadă sunt accesoriile cu care o faceţi. O fundă sau un inel din plastic cu ţinte, elastic cu floricele sau chiar panglici le puteţi folosi cu încredere anul acesta.

Părul lipit de cap

Nu sunt adepta acestui stil, dar acest tip de coafură a fost foarte mediatizat în cadrul prezentărilor de modă şi nu pot să nu îl includ în listă. Fie că aveţi un păr lung sau scurt, cât timp îl veţi lipi de cap (se pare că) veţi fi în trendurile actuale.

Tunsoarea bob

Iar dacă toate cele prezentate mai sus nu vă plac, atunci e timpul pentru o tunsoare. Dintre coafurile cu păr scurt, specialiştii recomandă pentru 2014 tunsoarea tip bob! Această o puteţi purta fie cu părul drept, perfect aranjat cât şi cu fire rebele sau cărare într-o parte, cu breton sau fără.

Tu cum ai decis să îţi faci părul azi?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *