Search
Generic filters
Exact matches only

Costume de baie la modă în 2014

Costumele de baie ideale pentru vara 2014 sunt cele care vă scot în evidenţă formele apetisante, cele care vă avantajează cel mai mult. Dacă aveţi tendinţa de a merge pe un stil drept, atunci vara asta probaţi un costum de baie asimetric, iar dacă vă plac cele în culori solide, neutre, alegeţi unul multicolor şi cu un imprimeu îndrăzneţ. Decolteurile interesante, numeroase decupaje, abdomenele încordate, bronzul intens sunt cuvinte cheie pentru vara 2014. Culorile orbitoare, efectele care ne slăbesc, imprimeurile care atrag atenţia exact acolo unde trebuie fac din costumele de baie din 2014 o alegere grea. Ne-am hotărât să vă uşurăm munca şi să vă propunem câteva costume de baie de maxim efect:

În 2014 se poartă costumele de baie creponate

Gata cu materialul perfect mulat, anul acesta fibrele o iau razna şi se creponează uşor pe pielea perfect bronzată devenind uşor asimetrice. Cele creponate într-o parte sunt irezistibile pe femeile plinuţe!

În 2014 se poartă costumele de baie cu imprimeuri

Au revenit la modă costumele de baie animal print, în special cele cu imprimeuri de zebră sau leopard. Dar şi cele florale 3D, care zici că sunt atât de reale încât aproape simţi că porţi flori pe tine. Costume de baie cu motive marine (corali, scoici, particule de nisip) etc.

În 2014 se poartă costumele de baie întregi

Dacă până acum câţiva ani doar femeile în vârstă purtau costume de baie întregi, anul acesta fetele tinere le-au purtat în numeroase prezentări de podium. Printre cele mai moderne sunt costumele de baie întregi fără bretele, care arată ca un corset, cu partea de sus rigidă, sau cele asimetrice, decupate şi cu decolteu în V.

În 2014 se poartă costumele de baie decupate cu X la spate

Multe, multe decupaje în 2014 atât la încălţăminte, cât şi la costumele de baie. Bustiere decupate, slipi decupaţi pe margini, costume de baie întregi şi solide în faţă, dar decupate în spate, au atras privirile tuturor.

În 2014 se poartă costumele de baie cu aplicaţii, culorile neon şi în degrade

Anul acesta toate culorile sunt la modă, însă cele ţipătoare, gen galben neon sau verde fosforescent, sunt electrice şi vă scot din anonimat într-o clipă. Dacă vorbim de combinaţii de culori atunci cele mai potrivite sunt degradeurile, o culoare purtată în mai multe nuanţe, de la foarte închis la foarte deschis. Iar aplicaţiile metalice, lanţurile, şnururile, fundiţele din material textil, aplicaţii plasticate gen steluţe aurii pe un costum de baie negru sunt de efect!

Pe lângă caracteristicile ce ţin de modă, un costum de baie trebuie să vă vină şi bine, de aceea vă scriu câteva sfaturi de luat în considerare, în funcţie de forma corpului pe care o aveţi:
*Pentru doamnele cu talie de viespe sugerăm costume de baie întregi care să evidenţieze talia frumos conturată. Dacă sunteţi slăbuţe, atunci optaţi pentru o culoare mai deschisă, poate fi un albastru marin, roz bombon, crem sau vernil. În timp ce femeile cu forme ar trebui să poarte culori închise, albastru, gri sau negru!
*Pentru doamnele cu sânii mari cele mai potrivite sunt costumele de baie în două piese, sutien simplu fără burete şi negru pentru un efect de micşorare. Slipul perfect este cel cu zorzoane, eventual cu lănţişor pe margini, multicolor, care să capteze privirea şi să o ducă departe de decolteul generos.
*Pentru doamnele slăbuţe şi fără forme cele mai potrivite costume de baie sunt din două piese cu o bustieră cu multe decupaje sau cu un imprimeu plin (flori mari, frunze, stele) sau dungi late.
*Pentru doamnele cu forme se potrivesc costumele de baie dintr-o bucată, închise la culoare, eventual cu margini albe şi dungi pe verticală. Imprimeurile mici şi culorile în degrade ajută.

Aţi găsit costumul de baie perfect pentru vara 2014?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *