Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să ai grijă acasă de mâinile tale

Expunerea excesivă la soare sau vânt, contactul cu chimicale sau munca manuală excesivă sunt factorii care îţi afectează mâinile şi e greu să le menții frumuseţea. Există, însă, o serie de lucruri pe care le poţi face pentru mâinile tale, chiar din confortul propriei case.

  1. Aplică ulei de măsline sau ulei de cocos pe întreaga suprafaţă a mâinilor.
  2. Aplică un amestec din suc de castraveţi şi vaselină pe mâini, pentru a obţine o piele mai fină.
  3. Foloseşte un amestec din suc de lămâie şi ulei de măsline pentru a avea mâini mai frumoase.
  4. Masează-ţi mâinile cu un amestec de suc de portocale şi miere. Adaugă zahăr pentru a obţine un produs care îţi va exfolia pielea.
  5. Foloseşte un amestec de apă de trandafiri, suc de lămâie şi ulei pentru a catifela pielea din zonele mai aspre cum ar fi coatele.
  6. Foloseşte mănuşi atunci când ai contact cu detergenți sau când lucrezi în grădină.
  7. Pentru a scăpa de senzaţia de palme aspre, foloseşte un amestec de zahăr şi suc de lămâie. Freacă acest amestec între palme până când zahărul se dizolvă complet.
  8. Aplică un amestec de suc de lămâie cu praf de orz, în special în zona dintre degete. După ce se usucă această compoziţie, spală-ţi mâinile cu apă rece.
  9. Amestecă o lingură de lapte bătut cu o lingură de ulei de migdale. Masează bine mâinile şi lasă compoziţia să se usuce pe ele. Fă acest lucru seara înainte de culcare şi poartă mănuşi de bumbac peste noapte pentru a evita murdărirea. Dimineaţa, clăteşte bine cu apă călduţă şi bucură-te de mâini cu adevărat frumoase.

Aceste trucuri simple şi la îndemâna oricui te vor ajuta să ai mâini îngrijite şi sănătoase fără prea mult efort şi fără a pierde prea mult timp cu întreţinerea lor. Tu ce metode foloseşti pentru a-ţi îngriji în mod natural mâinile?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *