logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să arăţi frumoasă şi sexi fără machiaj

Poţi să arăți bine şi sexi şi fără machiaj. Ştiu femei care nu merg nemachiate nici până la magazinul din colţ într-o luni dimineţa, femei care urăsc să stea nemachiate de frică să nu le vadă cineva. Se machiază de ani de zile, au o rutină de make-up atât de bine impregantă în memorie încât o fac dimineaţă mecanic, uneori fără să conştientizeze. Aceste femei nu cred că pot arată bine şi sexy fără machiaj însă asta nu e adevărat. E mai mult o iluzie, ești obişnuită cu tine machiată, însă asta nu are nimic de a face cu opinia celorlalţi. De altfel, bărbaţii nu mint când spun că le plac femeile machiate subtil, natural, care să arate îngrijite, dar nu exagerat de pictate. Bărbaţii iubesc femeile inocente care au nevoie de protecţie, femeile sexy care ştiu să fie frumoase prin atitudine şi nu neapărat prin trucurile bine exersate de machiaj. Să te machiezi e un lucru bun şi distractiv, însă uneori e bine să renunţi, măcar pentru o perioadă la farduri. Faţa ta are nevoie de detoxifiere, trebuie să respire, să se regenereze.

Pe scurt, cum să arăti bine şi sexi fără machiaj, în câţiva paşi simpli:

1. Îngrijeşte-ţi faţa

Vezi Cum să ai grijă de tenul tău pentru ca acesta să fie mereu proaspăt şi strălucitor.

Să o îngrijeşti înseamnă să o cureţi cu demachiantul potrivit tipului tău de ten, să foloseşti o apă tonică şi o cremă hidratantă de zi şi de noapte. O faţă bine hidratată e luminoasă, sănătoasă şi arată bine!

2. Ai grijă de micile imperfecţiuni

În loc să maschezi micile imperfecțiuni precum coșurile sau cearcănele, alege să le tratezi. Folosește o cremă pentru conturul ochilor ca să elimini cearcănele și produse de îngrijire destinate tenului cu tendințe acneice.

3. Atitudinea contează – zâmbeşte mai mult

Machiajul trebuie să fie un mod prin care să te joci, să te faci remarcată, nu un mod prin care să te ascunzi în spatele unei măşti. O femeie e frumoasă şi sexi cu sau fără machiaj. Ce o face pe o femeie frumoasă este atitudinea faţă de ea însăşi. Dacă tu te accepţi pe tine, dacă tu te iubeşti, dacă tu crezi că eşti frumoasă vei influenţa şi pe alţii să te vadă aşa! O femeie care zâmbeşte mai mult e frumoasă şi la prima oră a dimineţii, fiindcă ea e inconjuratde o aura plină de optimism şi fericire!

4. Schimbă-ţi look-ul

Să ieşi prima dată din casă fără machiaj, după ani de zile, e greu. Însă va fi mult mai uşor dacă vei reuşi să pui accentul pe altceva! Cum ar fi o schimbare de look. O coafură nouă care să îți evidenţieze faţa, care să îți pună în valoare frumuseţea naturală e întotdeauna bine venită! Şi pentru ca şocul din partea prietenilor să nu fie vis a vis de faţa ta, ci de tine, schimbă-ți total look-ul.

5. Dormi mai mult şi hrăneşte-te sănătos

O faţă frumoasă vine din interior. Pielea ta se hrăneşte cu vitamine, minerale, proteine din alimentele pe care le consumi. Dacă dormi cel puţin 8 ore pe zi şi te hrănești sănătos, tenul tău va arăta mai tânăr, mai strălucitor, mai proaspăt!

Urmează cele 5 sfaturi; alege-ţi haine noi, pantofi noi, coafură nouă, o faţă curată şi un zâmbet larg şi vei merge la sigur! Nu uita, la final, atitudinea e tot ce contează!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.