logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îl ţi pe partenerul tău departe de alte femei

Infidelitatea a devenit una din cele mai mari probleme de cuplu şi motivul cel mai mare al despărţirilor şi a divorţurilor. Se spune că e greu să te căsătoreşti, dar chiar mai greu e să menţii o căsnicie sau o relaţie vie mult timp. Din păcate multe femei nu înţeleg bărbaţii şi cauzele infidelităţii. Trebuie să ştii că el nu înşeală fiindcă nu te mai iubeşte. De fapt de multe ori nici nu are legătură cu tine. El înşeală fiindcă îşi doreşte libertate, îşi doreşte o aventură, înşeală fiindcă a fost sedus de alte femei şi nu poate să le refuze, înşeală fiindcă se simte singur şi abandonat, iar EA e acolo să îi ofere plăcere şi clipe de neuitat. Vezi mai multe motive aici-> De ce înşeală bărbaţii .

Acum cel mai important e să înveţi cum să îl ţii pe bărbatul tău departe de ispite şi să-i oferi tot ce visează că să nu mai caute în altă parte!

Regula nr 1 e despre tine!
Multe femei după căsătorie, după o sarcina devin delăsătoare. Nu se mai aranjează, nu se mai machiază, trec la o vestimentaţie prea serioasă şi prea puţin provocatoare. Bărbatul tău nu se mai simte atras de tine fiindcă a intervenit rutina,plictiseala, dar nici tu nu îl ajuţi. Pentru început revin-o în formă, mergi la sală, cumpără haine moderne, machiază-te şi zâmbeşte mult! Apoi mai ţine şi de atitudine. O femeie care nu se respectă, care nu e independentă şi care nu îl face pe bărbat mândru că e cu ea, sunt şanse mari ca el să se reprofileze. Fiindcă bărbaţii iubesc provocările, jocurile şi mai ales curceririle. Aşa că oferiţi-i mereu şansa să va cucerească dar fără să fiţi exagerate, prea pretenţioase sau mereu nemulţumite fiindcă atunci vor renunţa prea uşor.

Regula nr 2 e despre el!
Ai grijă la nevoile lui! Cum am spus mai sus, dacă are tot ce îi trebuie, nu mai rişti să caute în altă parte! Bărbaţilor le lipseşte aventura fiindcă îşi doresc noi senzaţii în pat. Vor să experimenteze ceva nou, iar tu dacă eşti femeie deşteaptă, ai grijă să îi împlineşti fanteziile şi să iniţiezi o poziţie nouă sau un loc nou din când în când. Arată-i dragoste şi afecţiune. Fă-l să se simtă bine alături de tine. Laudă-i reuşitele şi fă-i mici surprize.

Regula nr 3 e despre alte femei!
Ispitele vor exista întotdeaua. La fiecare colţ de stradă e o femeie gata să sară la gâtul bărbatului tău. Chiar dacă e însurat şi cu copil. Se riscă fiindcă e excitant, se simt bine, cred că sunt mai bune decât tine şi visează şi ele la acest statut, de femeie măritată. E ca un joc de noroc pentru ele. Însă până la urmă chiar dacă ispitele există peste tot, bărbatul e cel care acceptă. Iar bărbatul tău nu e proprietatea ta persoanală. Nu poţi să îi îngrădeşti libertatea fiindcă la prima greşeală va fugi! Mai bine să îi acorzi încredere, si îi oferi libertatea de a spune el NU! Cu alte cuvinte încetează să îl mai controlezi. Lasă-i timp pentru el. Nu te lasa condusă de sentimente şi orgolii ci încearcă să gândeşti raţional, să te pui şi în papucii lui, să vezi cum se simte!

În final cred că ai înţeles că cele 3 reguli sunt de fapt despre cum să îl faci să fie atât de înnebunit de tine încât, să nu îşi dorească alte femei!

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *