Search
Generic filters
Exact matches only

Cum sa reduci si sa maschezi celulita

celulita

Ai celulită? Stai liniştită, tu şi încă 90% dintre femeile din întreaga lume. Restul de 10% probabil sunt cele care au un tonus de invidiat, moştenire genetică.

Tu o ai, prietena ta o are şi probabil toate vedetele tale preferate o au. Singura diferenţă o fac rezvistele de frumuseţe care le transformă pe toate în nişte dive cu corpuri de invidiat. Însă în realitate, atât Beyonce, cât şi Scarlett Johanson sau Jennifer Love Hewitt au celulită. Nu vreau să spun că nu sunt nişte femei fabuloase, ci doar că nu sunt perfecte. În plus, majoritatea analizează per ansamblu şi nu văd toate detaliile. Faptul că ai celulită poate îţi da bătăi de cap, dar din păcate multe femei o au genetic şi nu poţi scăpa de ea atât de uşor. Nu trebuie să te resemnezi, ci doar să nu îţi faci atâtea mustrări de conştiinţă.

Şi totuşi, ce trebuie să faci să scapi de celulită?

În primul rând, trebuie să ştii că să scapi de celulită e foarte greu. Dacă ar există o cremă minune, un masaj anticelulitic cu rezultate 100%, împachetări miraculoase şi aparate ce o reduc, vă asigur că nu ar mai exista vedete cu celulită, fiindcă au atâţia bani încât cu siguranţă ar scapa rapid de ea. Şi totuşi, au celulită. Drept urmare, e greu să topeşti grăsimea depozitată sub piele. Însă, chiar dacă nu o poţi face să dispară peste noapte, cu mult efort şi muncă constantă, voinţă şi ambiţie, o poţi reduce încetul cu încetul. Iată cum:

*Mâncarea este foarte importantă. Iată ce alimente trebuie să consumi pentru a reduce celulita.
*Bea cât mai multă apă. Uneori aspectul inestetic al pielii nu e din cauza celulitei, ci din cauza apei şi a toxinelor pe care corpul le reţine şi ne face să părem mai graşi şi mai umflati chiar dacă masa grasă e în limitele normale. De asemenea, consumă cât mai puţină sare.
*Sportul de tip cardio ajută. După cum am spus, celulita e grăsime acumulată! Cu cât arzi mai multe calorii, cu atât topeşti mai multă grăsime.
*Completează cu exerciţii fizice localizate în zonele cu probleme. Dacă ai celulită pe coapse, fă exerciţii fizice pentru coapse, dacă ai pe şolduri, pe fund sau la burtă, caută exerciţii pentru aceste zone.

Cum poţi să maschezi celulita

Cu toate că este o soluţie temporară, care nu ține mai mult de 3-4 zile, poţi totuşi să apelezi la ea dacă vrei să areti bine când mergi la plajă, în vacanţă sau la SPA.:
*Hidratează intens pielea – pielea uscată arată de două ori mai rău dacă are celulită. Pentru a oferi elasticitate pielii, foloseşte o cremă hidratantă de două ori pe zi şi o să vezi cum se atentuează treptat imperfecţiunile.
*Utilizează o perie de masaj pentru celulită. Cu toate că nu te scapă de ea, peria folosită după dus, stimulează pielea şi reduce vizual celulita pentru 24 de ore.
*Foloseşte autobronzant. Ai observat că pe pielea bronzată se observă mai puţin celulita? Pentru un efect pe termen scurt puteţi folosi un autobronzant.

Tu ce alte trucuri ne dezvălui?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *