Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să te îmbraci de Revelion

Noaptea dintre ani este cu siguranță un moment în care majoritatea dintre noi ieșim din zona de confort, pentru a purta o ținută mai specială decât în restul anului. Dacă pentru bărbați cea mai mare problemă de vestimentație este ce culoare să aibă cămașa pe care o vor purta, pentru femei lucrurile nu stau atât de simplu. În cazul în care încă nu știi ce să porți de Revelion, îți ofer eu câteva sugestii.

Rochie roșie

rochie-rosie_28682935

Sursa foto: © Yuriyzhuravov

Una dintre cele mai cunoscute superstiții legate de noul an este legată de purtatul culorii roșie. Cumpără-ți deci acea rochiță roșie cu inserții aurii sau cu ținte, pe care o visezi de mult și acceptă cu mândrie toate laudele pe care le vei primi pentru cum o vei purta. În plus, fiind roșie, nu riști să fii deocheată, așa cum spune superstiția.

Black and gold

Rochie-neagra-auriu_39401603

Sursa foto: © Lithian

O altă temă coloristică des întâlnită de anul nou este combinația dintre negru și auriu. Astfel, poți purta rochia ta neagră preferată, pe care să o accesorizezi cu bijuterii aurii. Totodată, dacă nu ești fană a rochiilor, poți opta pentru o pereche de pantaloni negri, pe picior, cu un sacou pe care să-l porți în locul unui top (închis, bineînțeles), care să-ți pună decolteul în valoare, și cu o pereche de pantofi cu tocul auriu. Posibilitățile sunt infinite cu această combinație de culori.

Piele

rochie-midi_40006916

Sursa foto: © Viorel Leganaru

 

Hainele de piele au un farmec aparte. Poți opta pentru o fustă din piele ecologică (îți sugerez să fie una de culoare neagră sau vișinie), cu talie înaltă, și un top care să îți pună în evidență talia. Pentru că e iarnă, poți purta pe sub fustă o pereche de colanți sau ciorapi cu un pattern interesant. Accesorizează totul cu niște tocuri de efect și un ruj puternic și ești gata de petrecere. Poți înlocui oricând fusta cu o pereche de pantaloni de piele.

Bling bling

rochie-glitter_45321003

Sursa foto: © Yuriyzhuravov

Totul strălucește de sărbători. De ce să nu faci și tu la fel? Optează pentru o piesă de îmbrăcăminte cu paiete, care să te facă să sclipești pentru întreaga noapte. În funcție de nivelul de confort pe care îl ai, poți opta pentru o rochie confecționată în întregime cu paiete sau pentru un top strălucitor care să iasă în evidență. O altă opțiune e să faci doar fusta cu paiete și restul outfitului tău să se învârtă în jurul acestei piese.

Lung sau scurt

 

rochie-piele_65243952

Sursa foto: © Yulia Baryshnikova

Foarte multe femei aleg să poarte o fustă sau rochie scurtă în seara de Revelion, însă nu trebuie să fie așa dacă nu te simți comod purtând acea lungime. Din fericire, fustele lungi sunt în vogă și pot fi integrate într-o ținută elegantă extrem de ușor. Totodată, poți opta și pentru o rochie sau fustă midi.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *