Search
Generic filters
Exact matches only

Pudra iluminatoare: produsul de make-up perfect

Pudra iluminatoare este cea mai simplă metodă pentru o piele luminoasă și frumoasă, este o metodă simplă și la îndemână, iar atât timp cât alegi nuanța potrivită pentru tenul tău și știi unde să o aplici, poate să aibă rezultate uimitoare.

Care sunt regulile de bază în alegerea și aplicarea ei?

Pentru tenuri mai închise la culoare, cele mai bune nuanțe pe care le puteți utiliza, pentru a evidenția cât mai bine trăsăturile sunt: auriu, bronz sau cupru, cel din urmă fiind ideal pentru tenurile cu nuanțe spre galben.

  1. Puțină strălucire nu strică niciodată, dar nu vrei ca restul feței să intre în concurență pentru atenție, astfel, trebuie să alegi doar un punct pe care să îl evidențiezi. Deci, dacă alegi să aplici o pudră iluminatoare, aurie, în obraji, trebuie să renunți la fardul de pleoape prea strident sau în culori metalice și să alegi o nuanță mată, la fel și pentru buze, un ruj mat este perfect.
  2. Pielea arată minunat în lumini blânde, precum lumina lumânărilor, încearcă să uniformizezi nuanța tenului cu nuanțe blânde de pudră, care să îți lumineze fața instant. Aplică tonuri aurii, calde pe pomeți și deasupra pleoapelor pentru un efect de iluminare de impact și tot odată cald și plăcut.
  3. Nu aplica pudra foarte aproape de ochii, deoarece aceasta poate să rămână în liniile fine din jur și să le accentueze. În schimb, poți aplica pudra sub arcul sprâncenelor pentru un efect de lifting instant, pe centrul nasului pentru a produce o subțiere a acestuia și pe pomeți.

Dacă aveți ten deschis la culoare, alegeți întotdeauna nuanțe argintii, precum cea a perlelor sau șampanie, acestea vă vor lumina fața și o să aducă o notă proaspătă machiajului.

  1. Când aplicați pudra gândiți-vă ca la un mod de a reda viață pielii, adăugând lumină și strălucire unor părți specifice, o să observați un efect radiant cu ușoare note strălucitoare.
  2. Pudra iluminatoare o să vă ajute să scoateți în evidență structura osoasă și să o “modelați” în funcție de preferințe. Utilizați o pensulă pentru pomeți pentru o mai bună aplicare și pentru a vă putea focaliza exact pe zonele dorite dar, și pentru a crea, totodată, un aspect natural, difuz.
  3. Pentru a crea un efect de iluminare în jurul ochilor care să atragă atenția de la cercurile negre din jurul lor, aplicați un iluminator argintiu la colțurile interioare ale ochilor. Acesta reflectă lumina și crează un efect de lifting imediat.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *