logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Relaţia de cuplu la 30 de ani

Toate relaţiile se bazează pe sinceritate, atracţie, încredere şi respect. Credeţi că la 30 de ani cuplurile arată diferit? În nici un caz… principiile de baza a unei relaţii sunt acceleasi fie că vorbim de o iubire adolescentină, fie că vorbim de un mariaj ce a durat 50 de ani. În România nu există nici o regulă, sunt tineri ce să căsătoresc la 20 şi divorţează înainte de a atinge vârstă de 30. Sunt persoane care deabia la 30 cunosc prima mare iubire şi alţii care la 30 de ani au deja 2 copii. Însă în toate situaţiile la 30 de ani relaţiile ar trebui să fie mai mature. Ar trebui să fi trecut de perioada cu fluturi în stomac, întâlniri în parc, săruturi ore întregi prin cafenele, sms-uri siropoase, bip-uri să îţi arăt că îmi amintesc de tine.

La 30 de ani cuplurile sunt mai mature.

În general la 30 de ani vorbim deja despre relaţii solide, care au cel puţin 2 ani în spate. La 30 de ani ne dăm întâlniri la restaurante scumpe unde luăm cine romantice. La 30 de ani mergem la seri de salsa, tango, etcc. La 30 de ani mergem împreună la teatru sau la un concerte cu interpreţi internaţionali. La 30 de ani ne petrecem weekend-urile la munte sau făcând city break-uri prin diverse capitale europene. La 30 de ani experimentăm în aşternuturi toate fanteziile nerostite de la 20 de ani. Suntem libertini şi tineri şi vrem să ne trăim viaţă în mod raţional, matur, cu cap.

La 30 de ani cuplurile făuresc cariere

După studenţie, am lucrat diverse job-uri pentru a ne putea întreţine. Însă la 30 de ani începem să ne gândim mai serios la carieră. Investim timp şi energie în găsirea job-ului perfect şi ne dedicăm timpul să devenim din ce în ce mai buni. Vrem să fim doctori, avocaţi, judecători, fotografi de succes

La 30 de ani cuplurile încep să cumpere case cu programul Prima Casă

Perioada perfectă pentru ca cuplurile să facă un pas înainte şi să îşi consolideze relaţia. Mulţi români se căsătoresc în jurul vârstei de 30 de ani şi nu după mult timp din banii câştigaţi la nuntă, credite bancare, bani de la părinţi sau din propriile afaceri de antreprenori îşi cumpără prima casă. Dacă NU au bani să facă pasul acesta, tot cred că la 30 de ani majoritatea visează să îşi cumpere o casă a lor.

La 30 de ani cuplurile fac copii

După carieră şi casă grijă următoare vine din partea societăţii – Cum, încă nu aveţi un copil? Trebuie neapărat să faceţi pasul cel mare. După 33 de ani femeile pot avea complicaţii la naştere, deja sunteţi în vârstă nu mai faceţi atât de uşor faţă orelor nedormite, bebeluşului plângăcios, job-ului stresant, etc. Cu cât sunteţi mai maturi cu atât copilul devine o responsabilitate din ce în ce mai mare. Şi presiunile din partea familiei tot mai multe.

La 30 de ani relaţii sunt mai solide. Nu se mai bazează doar pe atracţie. Ci pe iubire, înţelegere, respect. Cred că 2 persoane la 30 de ani ştiu ce vor de la viaţă şi ştiu şi dacă partenerul sau partenera pe care o au e The One.

Vezi și ce poți să faci dacă ea îți spune că vrea să ia o pauză în relație.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.