logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi de frumusețe pentru perioada sărbătorilor

Crăciunul este un eveniment deosebit. Indiferent de locul în care alegi să îl sărbătorești, imaginea ta trebuie să fie impecabilă. În apropierea sărbătorilor este multă agitație în jur, însă modul în care arăți nu trebuie să fie neglijat.

În acest articol îți oferim cele mai bune sfaturi de frumusețe pentru perioada sărbătorilor de iarnă:

Machiajul de petrecere

Cu siguranță îți dorești să arăți minunat la petrecerea de Crăciun. Nu uita de ordinea aplicării produselor de make-up: primul pas, care este foarte important, presupune demachierea tenului. În acest mod, tenul tău va fi pregătit pentru aplicarea machiajului și îi va oferi rezistență. Al doilea pas îl reprezintă aplicarea unei baze pentru machiaj. Apoi, urmează aplicarea fondului de ten, a iluminatorului pentru cearcăne, a pudrei pulbere, aplicarea fardurilor de pleoape, a mascarei, a rujului și a blush-ului.

Coafura

Știm că perioada sărbătorilor este plină de frenezie, iar timpul nu este cel mai bun aliat. Cu toate acestea, adoptați o coafură simplă, dar elegantă. Puteți realiza un coc dezordonat, este foarte ușor și rapid de realizat.

Buzele

Crăciunul este o sărbătoare plină de strălucire. Poți opta pentru buze la fel de strălucitoare. Nu uita de conturarea prealabilă a buzelor, cu un creion special. Aplică un ruj cremos folosind o pensulă de buze. Un ruj cu sclipici este o alegere ideală pentru acest eveniment.

Ochii

Petrecerile de sărbători își lasă amprenta asupra frumuseții voastre. Nopțile nedormite obosesc tenul, iar ochii pot să se umfle. Un remediu împotriva acestei probleme constă în aplicarea unei creme hidratante în jurul ochilor și realizarea unui masaj de relaxare.

Hidratarea

Este foarte importantă pentru sănătatea și frumusețea tenului. Consumul de alcool produce deshidratarea tenului. Așadar, preveniți deshidratarea pielii prin consumarea unor cantități mai mari de lichide. Pentru o hidratare optimă a tenului, utilizați o cremă hidratantă, chiar o mască de îngrijire. Astfel, pielea va fi mult mai catifelată și mai hidratată.

Cel mai bun tratament de frumusețe este foarte simplu: bucurați-vă de fiecare moment alături de cei dragi. O persoană fericită este o persoană frumoasă. Acest fapt se poate remarca prin strălucirea pe care o emană oamenii fericiți.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *