logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Top 3 cele mai bune uleiuri esențiale pentru păr

Existența unei game largi de produse de îngrijire a părului, ne cauzează diverse probleme atunci când suntem în situația de a alege. Ne dorim să avem un păr strălucitor, plin de vitalitate, sănătos, însă nu știm care produs este cel mai potrivit.

Din fericire, există uleiurile esențiale care pot face minuni pentru părul nostru. Uleiurile esențiale fac parte din categoria produselor naturale. În articolul de astăzi, sunt prezentate cele mai bune uleiuri esențiale și motivele alegerii lor.

De ce să alegem uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale nu conțin ingrediente sintetice sau conservanți, fiind naturale. Ele se obțin prin diverse metode de extracție, presare sau distilare. Toți nutrienții de care are nevoie părul, se regăsesc în aceste uleiuri.

Sfat: citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a-l utiliza. Uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și se aplică diluate.

1. Uleiul din arbore de ceai

Uleiul din arbore de ceai este un produs ideal nu doar pentru păr, ci și pentru tratarea problemelor fungice sau de acnee. Astfel, acest ulei protejează scalpul împotriva bacteriilor sau a fungilor. Acesta este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula glandele sebacee și de a lupta împotriva mătreții. El oferă vitalitate părului lipsit de strălucire, îl face mai catifelat și mai hidratat.

2. Uleiul de nucă de cocos

Este un alt tip de ulei esențial benefic podoabei capilare. Vă doriți o creștere rapidă a părului într-un timp cât mai scurt? Atunci, uleiul de nucă de cocos este soluția ideală. Are un conținut ridicat de vitamina E care stimulează creșterea părului, îi oferă strălucire, tratează sclapul cu probleme. Uleiul de nucă de cocos este un produs natural care are beneficii asupra părului, pielii, imunității, digestiei și a altor afecțiuni.

3. Uleiul esențial de mentă

Este un alt ulei benefic pentru păr și pentru sănătate. Printre proprietățile sale se pot aminti: stimularea creșterii părului, tratarea părului deteriorat. Se utilizează în combinație cu alte produse de îngrijire a părului sau alte uleiuri. Turnați câteva picături de ulei esențial de mentă în șamponul sau balsamul de păr pe care îl utilizați și efectele nu vor întârzia să apară.

Voi ce părere aveți despre uleiurile esențiale? Le-ați utilizat vreodată? Ce alte uleiuri esențiale pentru îngrijirea părului recomandați?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *