Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Tu ştii ce nu ar trebui să tolorezi niciodată într-o relaţie?

Multe femei pur şi simplu nu ştiu că se poate şi altfel. Tac şi suferă într-o relaţie bolnavă şi se gândesc că mâine va trece. Dar din păcate abuzurile continuă. Lucrurile rele pe care EL le face se tot adună. Dar tot e greu să îţi faci bagajul şi să pleci fiindcă speri că într-o zi va fi mai bine. Speri ca e doar o fază. Începi să te minţi singură şi în final toate aceste probleme te seacă de orice puteri. Devii o femeie tristă, fără vlagă, fără poftă de viaţă.

Dacă nu-ţi doreşti să treci prin aşa ceva, să ajungi într-o depresie fiind implicată într-o relaţie nesănătoasă, iată cele 5 situaţii pe care NU trebuie să le tolerezi!

1.Violenţa
Dacă soţul sau partenerul tău e violent, despartă-te de el şi fugi cât mai departe. Niciodată nu ar trebui să îi dai şansa să te lovească a două oară, nici măcar dacă a fost vina ta. Violenţă nu are scuze, orice problema se poate soluţiona prin comunicare. Dacă partenerul nu înţelege asta mai bine pui capăt relaţiei!

2.Infidelitatea

Cu toate că sunt multe motive pentru care bărbaţii înşeală nu ar trebui să-i găseşti nici o scuză. Nici nu ar trebui să îl ierţi mai ales dacă ştii sigur că s-a culcat cu altă femeie. În primul rând trebuie să înţelegi că pui la bătaie sănătatea ta. Eşti sigură că s-a protejat? În al doilea rând un bărbat ce te înşeală o dată, e foarte sigur că te înşeală şi a doua oară. Nu în ultimul rând, o relaţie se bazează pe încredere şi respect iar dacă el merge cu alte femei e foarte sigur că nu îndeplineşte nici una din aceste criterii. Dacă crezi că s-a întâmplat doar o dată şi vrei să-i mai dai o şansă e treaba ta, dar un bărbat ce bănuieşti că te-a înşelat de nenumărate ori mai bine îl laşi. ACUM!

3.Inegalitatea

Dacă partenerului tău nu îi pasă de opinia ta, dacă nu vrea să asculte nimic din ce ai de spus sau dacă nu aplică nimic din ce-ţi doreşti tu înseamnă că te-a redus la o legumă. Adică nu mai valorezi nimic pentru el şi consideră că nu meriţi nimic (de aceea nu pleacă capul la dorinţele tale) nu are încredere în tine (de aceea nici nu îşi bate capul să-ţi ceară opinia) şi te consideră mult inferioară (de aceea el ia toate deciziile). Dacă în relaţia voastră nu există egalitate şi simţi că doar se foloseşte de tine, de banii tăi, de prietenii tăi sau mai rău te foloseşte pe tine pentru a-şi satisface propriile plăceri sau pentru menaj şi alte „slujbe” gratis mai bine îl părăseşti acum! Nici o femeie nu merită să fie tratată astfel, tu poţi să găseşti un bărbat mult mai bun!

4.Gelozia

Unii bărbaţi sunt bolnavi. Sunt obsedaţi. Se lasă conduşi de gelozie şi te urmăresc în permanenţă. Dacă îţi pune 1000 de întrebări pe zi, te sună în fiecare ora să te întrebe ce faci, unde eşti şi mai ales cu cine eşti, dacă simţi că îţi caută printre lucruri şi e plin de îndoieli înseamnă că e cazul să pui punct relaţiei. Asta nu mai e dragoste şi relaţia voastră e una cât se poate de nesănătoasă!

5.Un om care nu te respectă

Partenerul tău e cel care ar trebui să te ridice, să-ţi dea aripi, să-ţi urmeze visele, să facă compromisiuri, să încerce o relaţie amicală cu prietenii tăi, cu părinţii tăi, să se implice în viaţa de familie! Dacă partenerul tău încearcă să te limiteze, nu-ţi dă voie să păşeşti înainte, să înaintezi în carieră, dacă încearcă să te îndepărteze de prieteni şi de familie şi nu-i pasă deloc de copil, e cazul să purtaţi o discuţie şi dacă tot nu îşi schimbă atitudinea mai bine vă despărţiţi!

Cover - Sursă foto: freepik.com
Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *