Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

3 idei pentru reaprinderea relației de cuplu

În orice relație de lungă durată – categorie în care intră desigur și căsnicia – apar momente în care pur și simplu lucrurile nu mai sunt la fel. Deși pare că atracția dintre voi a dispărut, de fapt ea nu face decât să doarmă, așteptând să fie trezită și adusă la suprafață.

Poate că te întrebi de ce tu, ca bărbat, trebuie să faci asta. Ei bine, nu trebuie neapărat, dar unul dintre voi trebuie să facă ceva pentru ca lucrurile să nu devieze iremediabil. Tu știi asta, și ea știe asta, așa că renunță la așa-zisul orgoliu masculin – care oricum a dispărut după primele vase spălate și șosete murdare așezate la locul lor, activități îndeplinite la momeala sexului regulat – și găsește soluții pentru a reaprinde scânteia relației.

Mai jos vei găsi și idei pentru această problemă. Mai ușor de atât nici nu se putea.

Refă prima întâlnire

Șanse sunt ca tu să nici nu-ți mai amintești prima întâlnire, dar asta e irelevant. Recreaz-o așa cum ți-o dorești tu. Renunță la clasicele lumânări în cameră – riscând să dai foc la ceva – sau la siropoasele cine romantice. Organizează ceva diferit. Sărituri cu parașuta, o zi într-un parc de distracții, o excursie spontană de weekend, cățărări, bungee-jumping sau orice v-ar pune sângele în mișcare și v-ar face să simțiți că trăiți.

Fii fermecător

Știu, e un sfat destul de ambiguu. De obicei noi bărbații nu suntem deloc fermecători atunci când ne propunem să fim, dar încearcă să flirtezi așa cum o făceai odată. Fă-o să râdă, fii amuzant, spontan etc.

Complimenteaz-o

Dintre toate, asta e cea mai ușoară. Amintește-ți de ce o iubești și spune-i. Spune-i că e frumoasă, că îți place zâmbetul ei, că e slabă, că e oricum ți se pare ție că este, numai compliment să fie. Curând, va începe și ea să se vadă la fel cum o vezi și tu și te va aprecia pentru lucrurile frumoase pe care i le spui.

Pe lângă aceste 3 idei cu siguranță te mai gândești tu la ceva, că doar tu o cunoști cel mai bine. Orice ar fi, ferește-te de monotonie, pentru că e cel mai rău lucru care se poate întâmpla unei relații de cuplu.

Citește și despre cum poți să o recucerești.

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *