Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum poți să o recucerești

Inevitabil, de-a lungul unei relații, bărbații o dau în bară. Nu o singură dată. Este în natura noastră să facem tâmpenii, cel mai des fără să ne dăm seama, care nu sunt suportabile pentru femeia de lângă noi. Depinde numai de ea câte din prostiile noastre le poate tolera și unde va pune punct.

Dacă te numeri printre cei care au reușit, într-un mod sau altul, să-și îndepărteze iubita, iată mai jos o listă de lucruri pe care ai putea să le faci pentru a o recuceri, oferită de askmen.com. Desigur, primul lucru ar fi să nu repeți tâmpenia făcută, dar asta se subînțelege.

Stai departe de ea o vreme

S-ar putea ca timpul să fie tot ce are nevoie pentru a se liniști și a se gândi mai bine la decizia luată. Asta nu înseamnă că se va întoarce ea la tine, chiar dacă va crede că a făcut o greșeală. Să nu te amăgești singur. Orgoliul feminin e mai mare decât cel masculin în aceste situații.

Nu te lăsa doborât de despărțire

Un bărbat cu ochii roșii de plâns după fosta iubită are mai puține șanse de a repara situația decât un bărbat stăpân pe sine, care se folosește de această pauză pentru a se redefini și pentru a îndrepta greșelile din trecut. Nu te lăsa dărâmat, găsește-ți un hobby, concentrează-te mai mult pe muncă și arată-i că ești un bărbat care poate să trăiască și singur.

Înțelege motivul pentru care te-a părăsit

În cazul în care nu îți e foarte clar ce ai făcut (pentru că erai beat), asigură-te că ceri explicații și că înțelegi exact ce anume a îndepărtat-o, pentru a putea repara situația cât mai rapid.

Contacteaz-o

După câteva săptămâni în care nu ai mai vorbit cu ea, ar fi un moment bun să o contactezi. Nu mergând beat și plângând la ea acasă. Rareori funcționează asta. Vorbește cu ea și lasă să se înțeleagă că vrei să repari lucrurile și că regreți despărțirea.

Când te întâlnești cu ea, nu te arăta disperat

Comportă-te cu ea ca și cu un prieten, dacă nu vrei să-i arăți că ești disperat și că ai plâns în fiecare noapte în pernă. Ieși la un suc, la masă sau la o plimbare, dar nu trece direct la propuneri sexuale, pentru că s-ar putea să creadă că asta e tot ce vrei de la ea.

Așteptăm și ideile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos.

Vezi și câteva lucruri crude pe care femeile le fac bărbaților.

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *