Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

4 lucruri dure pe care le fac femeile

Pentru cei mai mulți dintre bărbați, femeile sunt niște ființe misterioase și greu de înțeles. Multe dintre acțiunile lor ne contrariază și nu înțelegem scopul pe care îl urmăresc. De multe ori ni se întâmplă să credem că noi suntem cei care conducem într-o relație, însă de și mai multe ori lucrurile stau total diferit. Femeile au grijă să se folosească de noi atunci când vor, în orice mod vor. Aceste persoane drăguțe pot da dovadă uneori de o cruditate absolută față de noi și de aceea este bine să luăm la cunoștință tertipurile pe care le folosesc.

Unele femei abuzează fizic bărbații

Considerentul pe care se bazează este acela că nu vor fi lovite înapoi pentru că bărbații sunt crescuți cu ideea împământenită că nu este frumos să lovești o femeie. O palmă primită de un bărbat în public chiar dacă nu doare atât de tare fizic, va avea un efect mult mai mare la nivel mental, pentru că îi va dispărea aura de mascul alfa și va fi cu moralul la pământ. Câteodată, în cazuri extreme, poate că merităm și câte o palmă însă acest lucru nu înseamnă că femeile ar trebui să își facă un obicei din aceasta.

Își testează partenerul

Câteodată iubita ta dintr-un motiv sau altul te va supune la niște teste. Dacă știe că ai planuri cu pritenii tăi, atunci probabil că te va suna pentru că vrea să vă vedeți. Altă dată îți va propune parcă din neant să mergeți în vizită la părinții ei sau îți va testa loialitatea. De cele mai multe ori vei pica testul, mai ales că noi bărbații nu ne dăm seama că este un test. Trebuie să fim atenți și să facem alegerea cea bună pentru că răsplata va fi pe măsură.

Filtrează cu alți bărbați

Acest fapt se întâmplă din diferite motive. Poate ați avut o mică ceartă, poate se simte puțin apreciată sau poate doar vrea să râdă de fața ta schimonosită de gelozie. Cu siguranță acesta este unul dintre cele mai crude lucruri pe care le poate face o femeie unui bărbat..

Femeile nu spun de la început dacă sunt sau nu într-o relație

Poate vi s-a întâmplat și vouă să întâlniți o fată foarte drăguță, cu care ați legat o conversație interesantă, v-ați simțit bine împreună, poate ați și băut câte ceva și apoi să apară replica din partea ei: ”Ești drăguț, m-am simțit bine cu tine, dar sunt deja într-o relație.” Atunci când crezi că ai întâlnit o femeie interesantă și vezi că totul merge în direcția potrivită cu siguranță vei fi decepționat de replica de mai sus. Ar fi fost mult mai bine dacă ți-ar fi spus de la început.

Majoritatea femeilor sunt experte în arta manipulării bărbaților. Pot de cele mai mule ori să ne ducă de pe culmile fericirii în prăpastia deznădejdii în mai puțin de un minut, pot să ne convingă într-un fel sau altul să facem ce vor ele, atunci când vor ele.

Toate aceste dovezi de cruditate ar trebui să ne intrige și să nu le mai vedem ca pe niște ființe drăgălașe, însă dacă le iubim vom accepta și aceste mici șicane pentru a le intra în grații.

Norocul bărbaților este faptul că au o mare capacitate de a îndura, astfel că de cele mai multe ori pot trece cu bine de aceste mici piedici, care poate nici nu ar trebui să existe în viața lor.

Și femeile pot fi dure, așadar cei care au citit aceste rânduri ar trebui să înțeleagă mai bine unele dintre micile răutați de care femeile sunt în stare în relația lor cu sexul opus.

Vezi și ce să faci când ea dorește o pauză în relație.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *