Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

4 lucruri simple care o fac fericită

Majoritatea bărbaților cred despre femei că sunt un fel de ființe frumoase, exotice care nu pot fi descifrate și care, de cele mai multe ori, nu știu nici ele exact ce vor.

Lucrurile nu stau tocmai așa, iar dacă vom fi mai atenți la lucrurile simple care se regăsesc de obicei la baza relației noastre nu vom avea probleme.

Iată câteva sfaturi care ne-ar putea ajuta să construim o relație mai solidă și o parteneră mai fericită. Nu uitați niciodată că dacă o femeie este fericită într-o relație, la fel va fi și bărbatul.

1. Curățenia

Nu contează dacă ea este o persoană care are tendințe obsesive în ceea ce privește curățenia sau este pur și simplu mai delăsătoare în acest domeniu, tu va trebui să mai faci curat din când în când.

Casa, mașina, hainele și corpul tău vor trebui să fie curate. Bucătăria și baia te vor trăda de fiecare dată, așadar acordă o importanță mai mare acestor lucruri.

Nu uita să mai dai și cu aspiratorul, să duci gunoiul și să păstrezi standardele ridicate chiar dacă acum ai deja o relație și stați împreună.

Cu siguranță va observa și te va iubi mai mult, însă acest lucru nu înseamnă că ar trebui ca numai tu să faci curat în casă. Cooperarea și respectul vă vor fi de mare folos în această chestiune.

2. Atitudinea proactivă

Probabil nici ție nu îți place să fii bătut de cineva la cap și cu atât mai puțin de iubita ta.

Câteodată este bine să gândim înainte, așadar trebuie să fim atenți și la lucrurile mici pe care le putem face, chiar înainte să ne spună cineva de ele.

Dacă nu îți place ideea de a avea o „discuție” în care să ți se reproșeze una și alta, atunci gândește în avans următoarele tale mișcări având în vedere micile ei plăceri.

O poți surprinde cu flori, niște bilete la un concert cu cântărețul ei preferat, o excursie, o masă la un restaurant pe care ea ți l-a menționat etc.

3. Atenția

Bărbații au o problemă majoră de comunicare, mai ales dacă subiectul nu îi interesează.

Din păcate pentru noi, va trebui să trecem și prin astfel de situații și de cele mai multe ori atitudinea noastră ne trădează.

Trebuie să învățam să ascultăm, să privim oamenii în ochi atunci când vorbesc și chiar să fim atenți la ceea ce ni se transmite. Ascultarea activă este cheia.

4. Sentimente

Împărtășește-i sentimentele tale și mulțumește-i pentru lucrurile mărunte pe care le face pentru tine.

Apreciaz-o așa cum merită și atunci când faci un lucru greșit încearcă să discuți deschis despre fapta ta.

Se pot rezolva multe printr-o discuție sinceră.

Femeile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par și dacă avem răbdare și suntem atenți la ceea ce își doresc de la noi și de la viață nu ar trebui să avem parte de prea multe supărări în cadrul relației noastre.

Citește și despre cum să îți dai seama că o femeie te place.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *