Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum îți dai seama că o femeie te place

O femeie nu îți va spune direct în față faptul că te place decât în foarte puține cazuri. De obicei acest lucru se întâmplă atunci când este conștientă că arată extraordinar de bine și are mare încredere în ea.

De obicei femeile așteaptă ca bărbații să facă primul pas, deși de cele mai multe ori încearcă, într-un anumit fel, să ne conducă spre ceea ce își doresc ele.

Limbajul nonverbal este deosebit de important în acest caz și trebuie să fii atent la tot felul de semnale pe care le emite în mod inconștient.

O femeie care te place își va mușca sau umezi buzele din când în când și o vei putea observa cum se joacă sau își atinge părul.

Încă un indiciu este faptul că te atinge și că stă destul de aproape de tine încât să îți simtă parfumul, dar și să îți întipărească fața în minte. Chiar dacă te vor atinge în locuri neutre precum păr, mână, spate sau piept, tot este bine să iei aminte că e un semn prin care femeia respectivă încearcă să îți transmită că te place.

De asemenea, atunci când întrerupi conversația va căuta ea un subiect de dicuție și va râde la glumele tale chiar dacă nu sunt cele mai reușite. Zâmbetul va apărea din ce în ce mai des, acesta fiind un alt semn de care ar trebui să ții cont.

Dacă întoarce capul după tine și te privește în mod discret atunci lucrurile sunt cam clare. În cazul în care aveți contact vizual și ochii vi se întâlnesc, femeia respectivă va menține acest contact cu cel puțin o secundă mai mult decât în mod normal.

În situația în care are deja iubit, va încerca să evite pe cât posibil aducerea lui în discuție, va căuta să intre cu tine în conversație și îți va cere un foc sau te va întreba cât e ceasul.

Alte semne la care ar trebui să fii atent ar fi telefoanele sau mesajele pe care le primești atât pe telefon cât și pe diferite rețele de socializare, diferite complimente pe care ți le face, va începe să te prezinte prietenelor ei pentru a te analiza și a obține păreri și din partea lor, iar atunci când ieși cu mai mulți prieteni a-i ei, vei vedea că va prefera să stea cu tine, chiar dacă ei pleacă la toaletă, sau să danseze.

Nu e complicat să observi aceste lucruri, tot ce trebuie să faci e să fii un pic atent la femeia de lângă tine, de multe ori nici ea nu e conștientă de faptul că te place, însă subconștientul o „trădează”.

Vezi și care sunt calitățile care fac dintr-o femeie iubita perfectă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări