Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

5 lucruri de știut înainte de prima întâlnire

Spun prima întâlnire, dar unele lucruri de mai jos sunt valabile pentru orice întâlnire, cu orice femeie. Există excepții, desigur, cum ar fi soția ta de 10 ani, dar chiar și atunci trebuie să dovedești că știi cum să te comporți. Niciodată nu-i prea târziu să o faci să se răzgândească în privința ta, nu? Nu te speria, citește lista de mai jos și vei fi în siguranță.

Iată așadar 10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de prima întâlnire.

Nu încerca să o impresionezi

barbat-cu-atitudine-ochelari-tigaraSursa: Viorel Sima


De obicei, lucrurile considerate de bărbați ca fiind impresionante sunt impresionante doar pentru bărbați. Ești tipul care înjură, spune bancuri porcoase, îi place să se ia la harță cu alții sau să bea pe durata întâlnirii? Poate n-ar fi rău să îți revizuiești acest comportament și să o impresionezi prin bun-simț și bune maniere.

Cele mai multe femei nu caută doar bani

money_or_love
Sursa:  foto

Preconcepția conform căreia toate femeile umblă numai după bani e total greșită. Nu generaliza și mai ales nu pleca la întâlnire cu acest gând în minte, pentru că s-ar putea să fie ultima seară în care să o vezi pe domnișoara respectivă. Și s-ar putea să-ți pară rău.

Nu menționa fosta

cuplu-se-certaSursa: Felix Mizioznikov

Deloc! Fie că o vorbești de bine, fie că o ponegrești, nu are cum să iasă bine. Ultimul lucru pe care vrei să îl faci e să-i bagi în minte cine știe ce idei. Niciodată nu iese bine o descriere a fostei relații. Mai degrabă evită să ieși la o întâlnire dacă nu te simți în stare să nu menționezi fosta iubită.

Planifică în avans întâlnirea

to-do-list-lista-pe-telefon-mobilSursa: Monkey Business Images

Planifică așa cum trebuie seara. Găsește restaurantul potrivit, filmul potrivit, ținuta potrivită etc. Încearcă să afli lucruri despre ea – evitând să fii un stalker – pentru a ști ce îi place. Surse pot fi cunoscuți, prieteni sau apropiați ai ei, dacă îi ai la îndemână.

Nu uita de casă

 

barbat-face-curatenie-acasaSursa:  Iakov Filimonov

Ai grijă cum îți lași lucrurile acasă. Presupunând că nu locuiești cu părinții și nu are cine să-ți facă ordine în casă, ai mare grijă la curățenie. Sunt mici șansele, dar poate ai noroc sau poate te vei comporta ca un gentleman și ea va dori să petreacă noaptea cu tine. În acest caz, ultimul lucru pe care vrei să-l vadă la tine acasă e dezordine, jocuri video la vedere sau postere cu modele sexi pe pereți.

Citește și 3 idei pentru reaprinderea relației de cuplu.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *