logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 lucruri pe care bărbații nu ar trebui să le facă pentru femei

Bărbații fac eforturi numeroase pentru a intra în grațiile femeilor pe care le iubesc, însă aceasta nu înseamnă că va trebui să facem întotdeauna orice pentru jumătatea noastră.

Toate aceste lucruri sunt foarte bune și nu ar trebui să ne abatem de la ele, însă câteodată unii dintre noi întrec măsura și se anulează ca și persoană sau ca și bărbat în unele cazuri.

Sunt câteva standarde de care ar trebui să ținem cont atunci când suntem într-o relație și acestea provin din respectul față de propria persoană.

Acestea fiind zise, ai grijă să nu:

1. O lași să te șantajeze emoțional

Pare mai greu de făcut, decât de zis. Va trebui să ai puterea să treci peste fața drăgălașă care are niște ochi mari și frumoși sau peste niște reproșuri cum că ai fost într-un loc fără ea. Relațiile se bazează pe încredere, înțelegere și afecțiune, nu pe control și șantaj emoțional. Ar fi bine să fii atent la comportamentul ei și să îi atragi atenția că exagerează într-un mod drăguț, dar ferm.

2. Te adaptezi cerințelor părinților ei

Situația stă în felul următor. Ea s-a îndrăgostit de tine și tu de ea și cât de curând urmează invariabil prezentarea ta în fața părinților ei. Probabil aceștia au niște așteptări de la bărbatul potrivit pentru fiica lor care îți vor fi comunicate cel mai probabil de către iubita ta. În cadrul întâlnirii, va trebui să fii tu însuți și nu un actor care să se comporte precum bărbatul ideal din viziunea părinților. Dacă ea va insista poate că ar fi bine să te gândești încă o dată dacă femeia de la tine îți e cu adevărat potrivită.

3. Îi cari poșeta atunci când mergeți la cumpărături

Da, vrei să fii galant și este întru totul ok acest fapt, însă nu trebuie să exagerezi. Dacă are nevoie să îi ții poșeta pentru 5-10 minute când este într-un magazin și are nevoie de mai multă libertate de mișcare atunci o poți face, însă dacă scenariul se va repeta în toate magazinele și vei merge cu geanta ei prin tot mall-ul, atunci ar fi bine să știi că nu ești un iubit, ci mai degrabă un cărăuș.

4. Îi cumperi prea multe lucruri

Nu zice nimeni să nu îi mai cumperi câte ceva din când în când, însă dacă tu în fiecare lună îi iei haine, ceasuri, telefoane etc, atunci relația ta pare a se rezuma doar la lucrurile materiale și cu siguranță nu merge într-o direcție bună. Nu ești un bancomat și pe deasupra și femeia din viața ta ar trebui să aibă o anumită independență financiară care să îi permită să își mai cumperi câte ceva periodic.

5. Uiți că o relație ar trebui să fie frumoasă

Da, femeile sunt grozave și dacă simțim că am descoperit una mai specială, atunci va trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne înțelege bine cu ea, fără a renunța totuși la personalitatea noastră și a ne înjosi.

Tu care crezi că ar fi lucrurile pe care bărbații nu ar trebui să le facă niciodată pentru o femeie?

Citește și despre câteva sfaturi pentru o relație reușită.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *