Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

7 sfaturi pentru o primă întâlnire reușită

Unii poate își dau mai multe prime întâlniri, pentru alții poate e deja istorie antică, pentru că acea primă întâlnire a fost și ultima. Înainte să ieșim pentru prima dată cu fata căreia i-am dat târcoale un timp care a părut  o veșnicie, întotdeauna există momentul acela de panică, în care mintea o ia razna. Oare am ales restaurantul potrivit? Oare îi va plăcea filmul? Oare mă va săruta? Oare va dori să plătească și ea? Despre ce vom discuta? Să o sărut? Să-i iau o floare? Să aduc o fanfară?

Bărbați de pretutindeni, relaxați-vă! Secretul e aici. Iată ce să nu faci înainte de o primă întâlnire pentru ca lucrurile să decurgă conform planului tău, oricare ar fi acela.

  1. Discuția cu ea înainte de întâlnire e foarte importantă. De ce? Imaginează-ți că pregătești o ieșire la un film pe care ea deja l-a văzut. De două ori. Sau că vrei să mergeți la un restaurant unde servesc niște pește incredibil de bun, dar ea e alergică. Ai prins ideea, da?
  2. Ia un prezervativ, nu din aroganță sau din prea multă încredere în sine, ci pentru orice eventualitate. Speranța moare ultima, nu-i așa? Iar dacă într-adevăr vei fi norocos, câte palme îți vei da pentru că ai neglijat acest aspect? Totuși, fă-ți ție însuți o favoare și nu o lăsa să afle că îl ai înainte de a fi sigur că lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită.
  3. Verifică-ți portofelul, pentru că scuzele cu ”Mi-am uitat portofelul” sau ”Am uitat să scot bani de pe card”, chiar dacă sunt adevărate, nu prezic o a doua întâlnire. Așa că, pe lângă prezervative, nu ar strica să ai și niște bani în portofel.
  4. Verifică-ți telefonul. Sau mai bine, închide-l cu totul. Ultimul lucru pe care și-l dorește ea e ca tu să răspunzi constant la apelurile sau mesajele prietenilor care te stresează cu ”Și, cum merge?”.
  5. Verifică-ți laptopul, tot ca măsură preventivă. Cât de penibil te vei simți dacă ea acceptă să vină la tine acasă, laptopul tău este deschis iar pe desktop ai o poză cu o fată în bikini sau o imagine dintr-un joc video? Îl plus, ai grijă la istoria browserului, prietenii știu de ce.
  6. Verifică-ți camera și baia. Ai grijă ca totul să fie curat și pregătit să o impresioneze, nu să o sperie.
  7. Verifică-te pe tine pentru că persoana ta este cel mai important atu pe care te bazezi pentru a o impresiona. Ai grijă să te îmbraci adecvat ocaziei, să fii curat și îngrijit.

Nu uitați, micile lucruri contează, iar ele observă orice detaliu. Cu asta în minte, mult succes!

Dacă aveți și voi idei despre cum să ai o primă întâlnire reușită, împărtășiți-le cu noi. Suntem mereu dornici de perfecționare.

Vezi și care sunt cele 10 lucruri pe care femeile nu le înțeleg la bărbați.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *