Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Accesorii auto utile: alarma auto și tavița pentru portbagaj

Deoarece cu siguranță consideri mașina ca un membru al familiei și îți face plăcere să ai grijă de ea, iată mai jos două accesorii auto care s-ar putea să te ajute în acest sens. Accesoriile auto sunt sunt toate acele lucruri care îți fac viața mai ușoară atunci când conduci, care îți asigură mașina împotriva anumitor riscuri sau care pur și simplu te ajută să îți personalizezi mașina după propriile gusturi.

Iată așadar mai jos câteva detalii despre cele două accesorii menționate în titlu, care s-ar putea să-ți fie de folos într-un fel sau altul.

Alarma auto

cheie-auto-alarmaSursa: Szebas

Utilitatea unei alarme auto este de necontestat. Știi prea bine că în orașele mari (și nu numai), pericolul ca mașina ta să fie victima unei tentative de furt sau altei infracțiuni sunt destul de mari. Una dintre metodele eficiente de a descuraja acțiunile ilegale asupra autovehicului tău este achiziționarea unei alarme auto.

Acestea pot fi alarme auto GPS/GSM, alarme auto de uz general sau alarme auto cu pager. Pe lângă alarma propriu-zisă mai poți dispune de telecomandă, baterii pentru aceasta, închidere centralizată, senzor geam spart etc.

Câteva lucruri de care vei avea parte după instalarea unei alarme auto sunt senzorul de șoc, blocarea ușilor după pornirea motorului, sirenă cu diferite sunete și multe alte funcții care sunt special gândite pentru a-ți proteja mașina.

Tăvița pentru portbagaj

tavita_pentru_portbagaj
Sursa: foto

Este foarte utilă pentru protejarea portbagajului împotriva uzurii, murdăriei etc. Indiferent de mașina pe care o ai, cu siguranță există un model anume pentru ea, astfel încât vei dispune de exact același spațiu ca și înainte. Prin folosirea lor vei evita scurgerile de lichide în portbagaj și afectarea materialului din acest compartiment.

De regulă, aceste tăvițe sunt confecționate din plastic sau din cauciuc și dispun de garanție, depinzând de comerciantul de la care le achiziționați.

Citește informații și despre noul Golf 8.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *