Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Despre Volkswagen Golf 8

Volkswagen reprezintă una dintre cele mai populare mărci de automobile din România. Oriunde te uiți, în orice parcare, este imposibil să nu îți cadă ochii pe ceva făcut de nemți. Poate fi un Polo, un Golf sau un Passat, dar tot timpul există o mașină de la Volkswagen în preajmă.

Este și normal, având în vedere calitatea mașinilor și renumele de care se bucură această marcă, completate cu un raport calitate-preț foarte bun.

Următorul reprezentant al familiei Volkswagen Golf despre care se vorbește în prezent foarte mult în domeniul auto va fi Golf 8, care, conform autocar.co.uk, va fi lansat abia în 2019.

Se spune despre această mașină că va veni cu o mulțime de inovații în ceea ce privește profilul aerodinamic, dar și că va fi cea mai economică mașină din lume la momentul lansării sale. Inginerii și designerii de la Volkswagen au început deja să lucreze asiduu pentru găsirea a noi modalități de reducere a emisiei de gaze pentru noul Golf, de la care se așteaptă emisii mai mici de 90g/km.

Aceste eforturi sunt făcute de producătorul auto cu scopul de a respecta normele europene care intră în vigoare în 2020 și care vor reglementa drastic cantitatea de gaze emise de către automobile.

vwgolf82
Sursa: foto

Conform autocar.co.uk, VW vinde în Europa mult mai multe mașini de talie redusă (Polo și Golf) decât cele mai puțin economice (Passat sau Tiguan). Cu toate acestea însă, pentru a respecta următoarele norme ale Uniunii Europene, VW trebuie să reducă emisiile de CO2 cu 22-27%.

În acest scop, una dintre caracteristicile următorului Golf ar putea fi Sistemul Flywheel. Acest sistem este de origine britanică și este în prezent testat de către Volvo.

Sistemul poate stoca energia pierdută care vine de la motor și o poate refolosi pentru a alimenta motorul sau bateria, reducând astfel foarte mult cantitatea de energie irosită în mod normal.

Mai multe detalii vor veni pe parcurs.

Citește mai multe lucruri interesante din domeniul auto.

Cover - Sursă foto: articol
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *