Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Accesorii auto utile: husă scaun cu încălzire și prelată auto

Intrăm în iarnă în curând, deși judecând după vremea acestui sfârșit de octombrie, suntem mai aproape de venirea zăpezii decât ne arată calendarul. Tocmai din acest motiv, este timpul să ne gândim puțin la accesoriile de care avem nevoie pentru a trece și prin această iarnă cu bine, atât noi cât și mașina.

Pe lângă lucrurile uzuale precum lichid de parbriz, racletă, spray anti-îngheț, lopată sau lanțuri, astăzi discutăm despre husa pentru scaune cu încălzire și despre prelata auto.

1. Husă scaun cu încălzire

scaun-autoSursa: Anobis

E un accesoriu de care cei mai mulți șoferi devin dependenți după numai o folosire. Desigur, este utilă doar pentru autoturismele care nu sunt deja echipate cu încălzire scaune. În ciuda faptului că sistemul de încălzire al mașinii funcționează bine, o astfel de husă se poate dovedi foarte utilă.

Vine echipată cu o mufă de brichetă de 12V, se încălzește foarte rapid și (unele dintre ele) contribuie la ameliorarea durerilor lombare. Poți alege dintre mai multe culori, iar cele mai performante au mai multe trepte de încălzire.

În ceea ce privește prețul, achiziționarea uneia te poate costa între 70 și 300 de lei, în funcție de caracteristicile sale.

2. Prelată auto

prelata-husa-autoSursa: Pklimenko

Prelata auto are un rol important în protejarea mașinii tale atât iarna cât și vara. Pe scurt, o astfel de prelată protejează autoturismul foarte bine împotriva zăpezii, a ploilor, a prafului, a razelor UV, a păsărilor și a insectelor. E utilă când trebuie să lași mașina în parcare pentru o perioadă mai lungă de timp, dar o poți folosi chiar și pentru o singură noapte.

Se împachetează rapid și este ușor de depozitat în portbagaj deoarece nu ocupă mult spațiu. Investiția financiară merită doar dacă știi că ești dispus să faci efortul de a o monta în fiecare seară pe mașină, proces care durează câteva minute.

Costul unei prelate se situează de obicei între 90 și 300 de lei, depinzând de modelul autoturismului pe care îl deții.

Consideri că merită investiția în cele două accesorii de mai sus?

Citește și despre aspiratorul și ștergătoarele auto.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *