logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Accesorii auto utile: aspirator și ștergătoare de parbriz

Numărul accesoriilor auto se înmulțesc tot mai mult, o dată cu dezvoltarea tehnologiei și cu lărgirea paletei de opțiuni în ceea ce privește automobilele. Evident, este imposibil ca fiecare dintre noi să aibă parte de toate accesoriile auto. În primul rând pentru că nu toate se potrivesc, și în al doilea rând pentru că e stupid să-ți încarci mașina cu sute de zorzoane inutile.

De aceea nu lua de bune toate articolele din seria accesoriilor auto utile, ci alege-le cu înțelepciune pe cele care ți se potrivesc. Iată, așadar, că după ce am prezentat detalii despre alarme auto, despre portbagaje auto, închideri centralizate sau senzori de parcare, astăzi vorbim despre aspirator și despre ștergătoare.

1. Aspirator auto

aspirator-auto
Sursa: Venusangel

Nu e un lucru obligatoriu pentru fiecare șofer, după cum însăși denumirea de  ”accesoriu” ne sugerează, dar un aspirator se poate dovedi foarte eficient în multe situații. Să presupunem de exemplu că nu ești tipul de șofer care agreează foarte mult serviciile pe care le oferă spălătoriile auto și, în plus, mai ai și câte puțin timp din când în când să te ocupi personal de curățenia în mașină. În acest caz, un aspirator micuț și eficient cu siguranță îți va prinde bine.

Asta nu înseamnă că nu mai trebuie să mergi la spălătorie, ci doar că o dată pe săptămână poți rezolva problema prafului și a mizeriei din mașina ta fără să dai bani. Ai grijă însă să te limitezi doar la aspirat. Spălarea mașinii prin exterior în mijlocul parcării din spatele blocului, cu o găleată și-un burete, nu e tocmai un lucru civilizat.

Prețurile unui aspirator sunt destul de mici, fiind cuprinse între 30 și 150 de lei, depinzând de model și alți factori de performanță.

2. Ștergătoare parbriz

stergatoare-auto-geamuriSursa: Vvoevale

Aici deja nu mai vorbim despre lucruri opționale, pentru că ștergătoarele sunt absolut necesare. Și sunt convins că știi deja cât de enervante pot fi în momentul în care se uzează în așa hal încât mai mult zgârie parbrizul decât îl șterg. Tocmai din acest motiv, te sfătuiesc să te ferești de ștergătoarele de 8-9 lei și să faci o investiție mai serioasă. Orientează-te spre cele mai bune, deși mai scumpe, și care nu vor ceda la prima ploaie.

Prețurile sunt cuprinse, de regulă, între 8 și 50 de lei, depinzând de mărime, model și alte caracteristici.

Citește și despre GPS-uri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.