Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Alegerea cadoului potrivit pentru ea

Un lucru cu adevărat greu de înfăptuit este alegerea unui cadou potrivit pentru o femeie. Numai în cazul în care nu o cunoști deloc sau foarte puțin ar trebui să aplici metoda „flori, ciocolată sau pluș”, dar mai întâi consultă-te cu prietenii ei pentru a afla câteva detalii despre ea sau diferite idei pentru cadouri. Dacă nu există această posibilitate singura ta soluție e să aplici metoda de mai sus.

Dacă o cunoști destul de bine ar trebui ca să îți faci o listă cu obiceiurile, stilul, personalitatea și interesele ei pentru a descoperi cadoul potrivit. Gândește-te ce îi place să facă în timpul liber, ce i-ar putea face viața mai ușoară, ce hobby-uri are, ce fel de persoană este etc. Trebuie să te gândești și la ceea ce ați vorbit în ultimul timp și poate vei găsi vreun indiciu în conversațiile voastre.

Ai putea să îi faci tu ceva personal cum ar fi o brățară, sau poate aveți o glumă pe care numai voi o știți astfel că te-ai putea folosi de ea pentru un cadou.

Trebuie să fii creativ și astfel o vei surprinde într-un mod plăcut. Chiar și un banal buchet de flori, dar care are un mesaj drăguț va fi considerat un cadou reușit. Evită clișeele din mesaje sau chiar trandafirii pentru buchet, pentru că mai există și alte flori pe lume. Totul stă în puterea ta ca să faci acest cadou memorabil, iar pentru asta trebuie să depui un minim de efort care cu siguranță va fi apreciat la maxim de iubita ta.

Poți să îi oferi un buchet cu flori dimineața, în care să lași un mesaj misterios pentru o altă activitate care se va desfășura seara, precum o cină romantică, iar atunci îi vei da și cadoul. Cu siguranță nu se va aștepta la atât de multe din partea ta și va ține minte tot ce ai făcut pentru ea.

Dacă nu te descurci poți apela la prietenii ei pentru sfaturi și sigur vei obține câteva idei pe care le poți pune în practică.

Ultima soluție ar fi să o rogi pe ea să îți dea o listă cu ce și-ar dori de ziua ei. Sigur, o mare parte din surpriză va dispărea, însă tot nu va ști ce ai ales tu din acea listă pentru cadoul ei. Măcar acum ai siguranța că ceea ce îi vei cumpăra îi va fi util și în mod normal îi va plăcea.

Tu cum alegi cadoul potrivit pentru jumătatea ta?

Vezi ce să nu faci la prima întâlnire cu părinții ei.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *