logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Aplicații care te ajută să-ți monitorizezi somnul

Cu toții știm că un somn bun poate fi tot ce ne dorim uneori, după oboseala de peste zi. De multe ori însă, ne trezim parcă mai obosiți decât atunci când ne-am culcat. Din fericire însă, tehnologia ne ajută și în acest sens. Există mai multe aplicații care pot să ne ofere detalii despre perioada în care am dormit și despre calitatea somnului. Iată câteva dintre acestea.

1. Jawbone Up

Este o aplicație gratuită pentru Android și iOS care funcționează împreună cu o brățară numită Up 24, pe care o purtăm la mână. Informațiile sunt preluate de smartphone wireless și prezintă detalii despre minutele care au durat până adormi, cât timp ai stat în pat și de câte ori te-ai trezit.

2. Whithings Health Mate

Aplicația pentru iOS costă 299 dolari și oferă detalii despre ceea ce te-a trezit, informații comparative despre diferitele nopți, înregistrează ritmul cardiac și ciclurile de respirație noaptea și este dotată și cu sistem de alarmă care poate fi personalizat.

3. Beddit

Aplicația gratuită pentru iOS funcționează cu un senzor ultrasubțire de sub cearceaf, care transmite informații referitoare la mișcarea în timpul somnului, respirație, bătăile inimii, măsoară timpul de somn, momentele când te trezești, dar și sforăitul.

4. Sleep Cycle

Aplicația costă 99 de cenți, este disponibilă pentru Android și iOS și înregistrează calitatea somnului și durata medie petrecută în pat. În plus, aceasta monitorizează somnul și te trezește atunci când dormi cel mai ușor, pentru a te simți odihnit.

5. SleepBot

Este o aplicație gratuită pentru iOS și Android care include un senzor de mișcare, înregistrează ciclurile de somn și nivelele de sunte. Totodată, aceasta arată și istoria somnului tău prin dată, durata, ora trezirii, ore de somn și adâncimea acestuia, precum și cât somn ai pierdut.

6. MotionX-24/7

Această aplicație monitorizează mișcarea corpului în pat pentru a analiza calitatea somnului. Înregistrează clipuri audio când o persoană sforăie sau se mișcă în mijlocul nopții și poate fi setată să te trezească în momentul optim al somnului. Totodată, mai poate reda muzică ambientală care se oprește după ce adormi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *