logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Calitățile unui bărbat atrăgător

Se spune că o femeie știe dacă se va culca sau nu cu tine încă din primele minute ale primei voastre întâlniri. Dacă o dai în bară atunci, rare sunt ocaziile în care o mai poți face să se râzgândească, mai ales dacă ai fost deja ”friend-zoned”, cum spun americanii. Și acest lucru este adevărat pentru că o femeie caută anumite calități și trăsături în bărbați, iar dacă nu observă niciuna la tine ți-ai ratat șansa de a dezvolta mai departe relația cu ea.

Iată mai jos câteva dintre calitățile pe care femeile le doresc de obicei de la bărbați:

Încrederea de sine

barbat-care-are-incredere-in-sineSursa: Malewitch

 

A nu se confunda cu îngâmfarea, pentru că este o linie subțire care, deși evidentă, este trecută de mulți bărbați fără voia lor. Încrederea de sine se traduce în multe aspecte. O găsești în modul în care vorbești, în modul în care te comporți cu alții sau în limbajul corpului. Deși e adevărat că încrederea de sine este o calitate înăscută, ea poate fi asimilată și mai târziu.

Onestitatea

onestitatea
Sursa: foto

Nu e chiar o calitate pe care să o observe de la primele minute ale primei voastre întâlniri, dar este foarte important să nu o minți. Măcar atunci, pentru că pe parcurs este imposibil să nu minți din când în când. ”Ca să o protejezi pe ea”, desigur. Oricum, un bărbat onest inspiră încredere, un lucru foarte rar în ziua de azi, unde ea se lovește constant de oameni fără cuvânt, mincinoși sau bărbați care înșeală.

Misterul

misterios
Sursa: Nejron

În ciuda preconcepției conform căreia femeile adoră secretele, trebuie să știi că lor le plac secretele pe care le cunosc deja și despre care pot să vorbească, nu cele care sunt deja imposibil de dezlegat. Poți da dovadă de mister nevorbind atât de mult despre tine, nerăspunzând în prima secundă la mesajele ei etc. Ai grijă însă să nu întreci măsura și să nu treci drept un introvertit irecuperabil sau un nesimțit.

Generozitatea

barbat-care-ofera-cadouSursa: Dolgachov

O femeie pe care vrei să o ai alături admiră bărbații care dau dovadă de generozitate, atât cu ea cât și cu cei din jur. Nu fii zgârcit cu lucrurile tale și împarte-le cu ceilalți. Ajută oameni în nevoie, petrece timp cu cei nevoiași și nu căuta mereu un lucru benefic pentru tine în aceste activități. Vei vedea că vei deveni și o persoană mai bună, nu doar un soț sau iubit ideal.

Un bun tată

tata-bun-fericit-copilSursa: Guasor

Deși pare ciudat, această calitate poate fi observată de la prima întâlnire. Totul constă în modul în care te comporți cu cei mici din jurul tău. Fii răbdător cu ei, arată-le compasiune și explică-le lucruri, iar femeia de lângă tine va ști că vei fi cândva un bun tată pentru copiii ei, mai ales dacă și ea a avut o relație bună cu tatăl ei.

Ai și alte idei? Haide să le discutăm în comentarii.

Dacă nu, află și care sunt cele 5 lucruri de știut înainte de prima întâlnire.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *