logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce să nu o întrebi la prima întâlnire

Prima întâlnire este ca mersul pe gheață subțire: faci un pas greșit sau mai apăsat, și distracția s-a terminat. Sau ca traversarea unor teritorii periculoase, când trebuie să umbli cu grijă și să eviți să faci prea mult zgomot, altfel atragi inamicul. Ideea este că trebuie să îți porți mănușile imaginare la prima întâlnire și să ai grijă ce cuvinte scoți pe gură și cum le așezi în propoziții.

Deci, presupunând că farmecul tău masculin a dat ceva roade în sfârșit și ea a acceptat să iasă cu tine, ai lucruri de pus la cale. Nu voi intra în detalii legate de pregătire (presupunând că te descurci admirabil acolo), ci vom sări direct la conversație. Ce fel de întrebări să nu îi pui niciodată la prima întâlnire? Vezi mai jos.

Câți ani ai mai exact?

Zonă periculoasă. Femeile sunt destul de sensibile la subiectul acesta. Dacă noi tindem să credem că ne asemănăm cu vinul – cu cât îmbătrânim, cu atât suntem mai buni – ele nu sunt deloc de acord cu asta și s-ar putea să fie ofensate de întrebare. Până la urmă, de aia avem internet, nu? Documentează-te, dacă trebuie să știi neapărat.

Câți copii ai vrea să ai?

Incluzându-te pe tine? Ce fel de întrebare copilăroasă e asta de la prima întâlnire? Chiar dacă ea ar împărtăși dragostea ta nemărginită pentru odrasle, s-ar putea totuși să se simtă presată, iar întâlnirea s-ar putea termina prematur, la fel ca visele tale de a avea copii.

Ce religie ai?

În afară de cazul în care ești gata să fii hirotonosit, mai așteaptă puțin cu întrebarea asta. Ai putea să intri în niște discuții serioase, chiar contradictorii, care nu vor duce nicidecum spre sfârșitul serii la care ai sperat.

Povestește-mi despre jobul tău

Asta e o întrebare cu două tăișuri. S-ar putea să nu îi placă jobul ei, să fie chiar rușinată cu el și să nu vrea să discute, așa că nu o forța. Dacă ei îi place și se mândrește cu ce face, fii liniștit, îți va umple capul cu povești toată seara, fără să o inciți tu.

Când ai avut ultima relație?

Din nou, o întrebare care ar putea să ducă în direcții nedorite. Chiar vrei să îi readuci în minte imaginea fostului iubit la prima voastră întâlnire? Încearcă, vezi poate reușești chiar să îi și împaci. Ar fi și asta o realizare, nu-i așa?

Sunt doar cinci întrebări nepotrivite în lista de mai sus, dar nu uita că sunt mult mai multe prostii pe care le putem spune la prima întâlnire. Așa că cel mai indicat ar fi să vă gândiți înainte de a vorbi, ca nu cumva să scăpați o gogomănie care vă poate strica seara într-o mie de moduri. Cu asta în minte, multă baftă!

Vezi și care sunt lucrurile la care credem noi că se gândesc femeile în timpul primei întâlniri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *