logo
Search
Generic filters
Exact matches only

La ce credem noi că se gândesc femeile în timpul primei întâlniri

Mintea feminină este ca un puzzle extrem de greu de descifrat, iar noi încercăm din greu să facem acest lucru. Unde mai pui că suntem și speculativi nevoie mare. Ne place să facem presupuneri, să ne dăm cu părerea și să încercăm să ghicim. Poate de aici se trage și mania unora dintre noi de a juca la jocuri de noroc.

Așadar, când mergem la o primă întâlnire cu domnișoara simpatică care a căzut în sfârșit pradă farmecului nostru deosebit, mintea masculină începe să speculeze. De când eram mici, mulți dintre noi și-au dorit să aibă puterea de a citi gânduri. Desigur, pe lângă cea de a zbura. Așadar, haideți să vedem ce cred bărbații că le trece prin cap femeilor când se află la prima întâlnire.

Dacă ne așteptăm să avem parte de sex

Mai degrabă, noi sperăm. Nu le spunem, dar sperăm. Statisticile nu prea sunt însă în favoarea noastră, din păcate, deoarece nu multe femei acceptă să intre în pat de la prima întâlnire. Dar da, probabil că ele se întreabă acest lucru.

Câți bani câștigăm

De fapt este vorba despre faptul că noi credem că ele sunt interesate mai degrabă de bani decât de noi. Dar să ne gândim puțin. De ce am ieși noi cu o fată despre care credem că o interesează așa ceva? Logic, nu am ieși. Deci probabil că nu asta îi trece ei prin minte.

Dacă vom plăti noi

Dacă ne întâlnim cu o fată serioasă, cel mai probabil ea va dori să împărțim nota. Sau cel puțin se va preface că dorește asta. Dar cavaleresc ar fi să plătim noi, indiferent de ceea ce se așteaptă sau gândește ea.

Dacă vom avea despre ce vorbi

Cu cât ne gândim mai mult la subiecte de discuție, cu atât vom discuta mai puțin. În plus, lor le place să vorbească, așa că nu vă mai gândiți că se tem ele de acest lucru. Noi bărbații ne temem. Nouă ne place mai mult să privim decât să vorbim, corect?

La lucrurile pe care le ascundem

Slabe șanse ca la prima întâlnire să relatăm povestea vieții. Fiecare are lucruri de ascuns, și le ascundem pe cele despre care credem că ar pune-o pe fugă dacă le-ar afla de prima dată. Spre exemplu, ar fi bine să evităm dezvăluiri precum faptul că locuim cu părinții, că am înșelat într-o relație anterioară, că am făcut închisoare sau că obișnuiam să vindem droguri. Exagerez, dar prindeți voi ideea. Deci da, desigur că ea se gândește la lucrurile pe care nu le spunem, la fel cum o facem și noi.

Bărbați, ajutați-ne să completăm lista. La ce altceva mai credeți că se gândesc ele în timpul primei întâlniri? Iar doamnelor și domnișoarelor care se întâmplă să citiți aceste rânduri, voi poate puteți să clarificați dacă lucrurile de mai sus v-au trecut vreodată prin minte. Toate, în comentariile de mai jos.

Vezi și ce întrebări să pui la prima întâlnire.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *