logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce și-ar dori femeile ca noi să știm deja

Sigur, în afară de lucrurile universale precum gătitul și făcutul curățeniei, mai sunt și alte câteva lucruri pe care doamnele și domnișoarele din viața noastră și-ar dori ca noi să le cunoaștem deja, fără ca ele să fie nevoite sa le scoată în evidență. Iată câteva dintre acestea:

1. Să nu încercăm să le impresionăm

Sigur, putem să impresionăm o femeie. Ideea e să cunoaștem femeia și modul de abordare. Probabil că v-ați prins deja că băutul, înjurăturile sau luatul la bătaie impresionează doar o mică parte din reprezentantele sexului frumos, nu-i așa? Iar dacă nu mă înșel, nimeni nu vrea neapărat o relație de durată cu una dintre acele femei.

2. Ele nu se epilează zilnic

Asta se întâmplă chiar dacă noi ne bărbierim zilnic, așa că nu ar trebui să avem pretenția ca ele să o facă în fiecare zi, de dragul nostru. În plus, știți prea bine că barba noastră crește mai repede decât părul lor de pe picioare și, în plus, e și mai deranjantă pentru ele.

3. Să nu facem glume proaste

Adevărat, cel mai des, glumele noastre proaste par a fi deosebit de haioase, o părere împărtășită în majoritatea cazurilor doar de noi înșine. Ideea e că trebuie să renunțăm la comportamentul de grădiniță, când era în regulă să necăjim fetele și să le furăm jucăriile. La maturitate, farsele își mai pierd din farmec.

4. Pentru cele mai multe fete nu contează banii

Nu spun că nu există relații bazate pe interes financiar, dar pentru cele mai multe fete acest aspect este mai puțin important decât, de exemplu, comportamentul nostru față de ele. Așa că, dacă vă gândeați că nu puteți agăța o fată pentru că nu aveți bani și mașini scumpe, vă înșelați. Cel mai probabil e comportamentul de care dați dovadă. Revizuiți-l.

5. Să le prezentăm celorlalți drept iubitele noastre

Acest lucru este valabil mai ales atunci când le facem cunoștință cu o altă fată frumoasă. În acest caz, am face bine să menționăm că ea este iubita noastră, nu doar o altă prietenă cu care se întâmpla să ne ținem de mână pe stradă.

Voi ce alte lucruri credeți că și-ar dori fetele ca noi să le știm deja? Doamnelor și domnișoarelor, simțiți-vă libere să contribuiți.

Vezi și cum îți poți da seama că o femeie e potrivită pentru tine.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.