logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum îţi dai seama că o femeie este potrivită pentru tine

De cele mai multe ori oamenii nu reușesc să vadă decât cu mare greutate dacă persoana de lângă ei este cea mai potrivită pentru a-și petrece restul vieții alături de ea. Teama de a nu face o mare greșeală apasă pe umerii tuturor și de multe ori ne face să fim orbi în fața fericirii.

Bărbații se lasă convinși mai greu decât femeile că și-au întâlnit jumătatea pentru că pur și simplu le este teamă să recunoască sau pur și simplu nu își dau seama.

Paradoxul este că avem o încredere desăvârșită în noi că atunci când vom vedea femeia potrivită ne vom da seama instant, deși lucrurile în realitate se întâmplă cu totul altfel. Nu puține sunt cazurile în care alte persoane trebuie să ne ajute să deschidem ochii, pentru că noi nu suntem în stare să observăm ceea ce trebuie observat.

Problema este cum să ne dăm seama singuri că ceea ce ne dorim de la viață se află fix în fața noastră. De multe ori iubim, dar nu știm ce iubim sau credem că iubim. Primul pas pe care trebuie să îl faci tu ca și bărbat este să fim sigur că îți dorești o relație lungă de dragoste cu femeia respectivă.

Dacă îți place la nebunie să stai cu ea, să discutați despre orice, te atrage din punct de vedere fizic, îți place cum gândește, simți că timpul stă pe loc atunci când ești împreună cu ea, te emoționezi, vrei să o ții în brațe și să o săruți, dar mai ales vezi că prin toate aceste lucruri trece și iubita sau viitoarea ta iubită atunci află că ți-ai găsit jumătatea potrivită. Nu trebuie să te arunci cu capul înainte ci ar fi bine să te convingi că nu este ceva de moment, pentru că noi bărbații mai avem probleme care constau în apariția unei iubiri extrem de pasionale, dar pentru scurt timp.

În cazul în care cunoști femeia respectivă de mult timp și știi aproape tot despre ea, atunci te poți considera norocos pentru că aveți deja o istorie împreună sau măcar știi cum gândește. Oricum înainte de a face un pas mare este bine să te convingi și tu că asta îți dorești și apoi să faci în așa fel încât să îi câștigi inima dacă nu ai făcut-o deja.

Dragostea împărtășită este cel mai mare bun pe care îl poate avea un om în această viață așadar căutați o persoană care să fie pe aceeași undă cu voi și, mai devreme sau mai târziu, aceasta va apărea. Cântăriți-vă bine sentimentele și luați o decizie în cunoștință de cauză chiar dacă sunteți tentați să cedați primului impuls.

Vezi și care sunt lucrurile care te ajută să eviți o despărțire.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.