Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce-și doresc femeile într-un inel de logodnă

Cu toții știm că, mai devreme sau mai târziu, vom cădea într-un genunchi în fața ei și vom pune marea întrebare. Când și cum o vom face, depinde doar de noi și de capacitatea fiecăruia de a plănui cererea în căsătorie perfectă.

Extrase dintr-un infografic de pe huffingtonpost.ro, mai jos am înșirat câteva informații despre preferințele femeilor în ceea ce privește inelul de logodnă, din care noi, bărbații, putem să ne inspirăm.

În ceea ce privește longevitatea inelului, 43% dintre femei își doresc un inel modern, 29% unul vechi, din secolul trecut, în timp ce 28% dintre ele și-ar dori un inel antic.

Factorul cel mai important la un inel este considerat a fi sentimentul (45%), urmat apoi de stilul bijuteriei (35%) și de calitatea și mărimea pietrei (11%), în timp ce pe ultimul loc vine prețul acestuia (9%).

Legat de alegerea inelului, 51% dintre doamne și-ar dori să aleagă inelul împreună cu iubitul, 40% își doresc să fie ales de iubit și doar 9% ar vrea să și-l aleagă singure. Nu prea sunt încrezătoare doamnele în noi, bărbații, nu-i așa?

Dacă vă întrebați câți bani ar trebui cheltuiți pe un inel de logodnă, aflați că pentru 38% dintre femei nu contează prețul acestuia, 26% cred că ar trebui cheltuit mai puțin decât salariul pe o lună, 19% consideră potrivită o cheltuială echivalentă cu salariul, 12% ar vrea să fie cheltuiți banii de salariu de pe 2-6 luni, iar doar 5% și-ar dori ca inelul lor să coste mai mult decât salariul pe 6 luni.

În cazul în care vă gândiți dacă ar trebui să-i cereți bani iubitei pe inelul pe care  il dăruiți, iată ce spun ele: 34% ar fi dispuse să împartă costurile inelului, 42% nici nu vor să audă de așa ceva, în timp ce 24% s-ar mai gândi la această posibilitate. Statistic, femeile sub 35 de ani nu sunt dispuse să contribuie la plata inelului, însă cele peste 35 de ani nu ar spune nu.

Deci, bărbați de pretutindeni, atenție la aceste sfaturi. Dar mult mai mare atenție la propria iubită, pentru că doar cunoscând-o foarte bine pe ea puteți să luați o decizie care să reprezinte începutul unei vieți lungi și fericite împreună.

Vezi și care sunt greșelile de stil pe care bărbații nu le suportă la femei.

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *