logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Greșeli de stil pe care bărbații nu le suportă la o femeie

Multe femei nu au o cultură tocmai potrivită a modului în care ar trebui să arate și de aceea fac greșeli majore atunci când își aleg îmbrăcămintea sau se îngrijesc. Domnișoarelor, doamnelor, aflați că bărbații sunt cu ochii pe voi mai ceva ca niște vulturi și de multe ori se întâmplă să nu fie plăcut impresionați de ceea ce văd.

O primă greșeală majoră pe care femeile o fac este aceea că arată prea mult. Da, bărbaților le plac femeile cât mai dezbrăcate, dar aceasta în intimitate, nu în public. Tu încerci să fii sexy, dar vei fi catalogată ca fiind vulgară. Caută-ți o ținută care să îți scoată în evidență formele și lasă doar puține lucruri la vedere. Astfel, vei deveni mai misterioasă, iar bărbaților le vei aprinde imaginația, ceea ce îți va aduce mai mult succes decât dacă vii aproape gata dezbrăcată.

Machiajul, fondul de ten, unghiile și parfumul nu trebuie să fie excesive. Machiajul prea strident te va face să arăți foarte urât și ar trebui să cauți un echilibru între modul în care te machiezi, culorile și rujul pe care îl folosești. Ai grijă și când te machiezi. Află că nu e mereu necesar să fii machiată mai ales dacă faci sport sau te duci pe plajă. Multe femei exagerează cu fondul de ten și dau impresia că ar fi „zugrăvite” pe față. O altă greșeală frecventă de stil sunt unghiile exagerat de lungi. Bărbații nu înțeleg utilitatea acestora și vă dau o tentă agresivă. Parfumul trebuie folosit într-o cantitate moderată chiar dacă ție își place enorm. Te dai de două-trei ori maxim pe gât sau după urechi și la încheietura mâinii și ajunge. Nu trebui să se simtă o „dâră” de parfum după tine, fii sigură că dacă o persoană va simți mirosul și îi va plăcea atunci se va apropia singură de tine. Poate sunt unii cărora nu le place nici în ruptul capului acel parfum și nu trebuie să îi supui la chinuri.

Felul cum te îmbraci este o altă greșeală care apare destul de des. În cazul în care pantalonii cu talia joasă îți lasă șoldurile pe afară sau „aripioarele”, cum se zice popular, atunci ar trebui să renunți la ei. Asortarea hainelor este iarăși o greșeală des întâlnită. Ai grijă ce haine porți și cum le asortezi, doar nu vrei să arăți ca și un clovn pe stradă purtând 7 culori deodată. Dacă vrei să fii la modă, atunci ai grijă să alegi hainele care se potrivesc pentru tine, fiindcă nu tot ceea ce stă bine pe o altă femeie, va sta bine și pe tine. Nu alege haine prea mici pentru silueta ta și nu rămâne blocată în trecut în privința vestimentației. Sigur, moda revine, dar e posibil să nu revină în timpul vieții tale, așadar încearcă să fii la modă acum și nu în trecut.

Ținuta trebuie să fie îngrijită astfel că va trebui să fii atentă dacă ți-a căzut vreun nasture, dacă este vreo pată sau vreun fir descusut.

Cât despre încălțăminte ai grijă ce porți și când porți. Nu te poți duci în șlapi sau teniși la o cină romantică, dar nici nu poți folosi pantofii cu tocuri pe plajă. De asemenea, încălțămintea ta trebuie să fie îngrijită întotdeauna, iar mărimea tocurilor nu ar trebui să fie exagerată indiferent dacă ești mai mică de înălțime. Dacă nu știi să mergi pe tocuri atunci puțin antrenament va fi foarte util, sau dacă nu vrei să înveți, atunci renunță pur și simplu la acest tip de pantofi. Nu este nimic grațios în modul în care o femeie se chinuie să meargă pe tocuri.

Bronzul exagerat, pe lângă faptul că îți afectează pielea, arată și foarte urât. Dacă ai mers la solar sau la plajă, atunci fii atentă la cât de mult vrei să te bronzezi. Dacă stai prea mult atunci bronzul tău va fi inestetic și nu cred că acesta era scopul tău.

Coafura trebuie aleasă în funcție de conformația feței tale și iarăși mă văd nevoit să repet, nu crede că tot ceea ce stă bine pe altă femeie, va sta la fel și pentru tine. Fiecare femeie e unică și de aceea trebuie să îți dai tu seama ceea ce ți se potrivește însă fără să aplici metoda „am văzut, mi-a plăcut, am făcut”. Atunci când îți place cum îi stă părul unei femei, uită-te la modul cum arată ea și fă o comparație cu tine. Sunteți aproape la fel de înalte, aveți fizic asemănător, conformația feței este cam aceeași? Dacă da, atunci poți încerca să îți schimbi look-ul, dacă nu, fă un exercițiu de imaginație, întreabă-ți cunoștințele și spune-le să argumenteze de ce cred ceea ce cred. Dacă vrei să fii atrăgătoare pentru bărbați alege o coafură care te avantajează pe tine și nu pe alte femei.

Reduceți puțin câte puțin numărul greșelilor de stil pe care le faceți și veți vedea ușor, ușor o schimbare, atât în ceea ce privește numărul bărbaților interesați de voi, dar și în modul în care veți fi privite de oricine altcineva.

Află și ce anume nu trebuie să o întrebi de la prima întâlnire.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.