logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce te enervează cel mai mult la ea?

Departe de mine gândul de a afirma că femeile pot face lucruri enervante, dar fiecare bărbat – evident, din vina lui – găsește anumite scăpări în comportamentul iubitei lui. E vorba despre acele lucruri care sunt capabile să-l scoată din minți, deși importanța lor nu e atât de mare.

Doamnelor și domnișoarelor, ca să înțelegeți despre ce vorbesc, e ceva asemănător cu obiceiul bărbaților de a sta mereu cu ochii în laptop sau telefon când beți cafeaua de dimineață și voi vreți să vorbiți vrute și nevrute.

Domnilor, alegeți de mai jos chestiile care vă enervează la ea.

1. Întârzie mereu

Știu că sunt în natura feminină și că noi, bărbații, ar trebui să ne obișnuim cu ele deja, dar întârzierile constante sunt extrem de agasante.

2. Îți mănâncă mâncarea

Știi prea bine cât de enervant este atunci când tu îți pregătești gustarea știind exact cât de mult vrei să mănânci, iar ea nu se poate abține să nu ia din mâncarea ta. E drăguț la început, dar pe parcurs devine obositor.

3. Tot timpul vorbește la telefon

Fie că e vorba despre prietene, fie că e vorba despre familie, tot timpul are o persoană cu care trebuie să discute la telefon. Iar convorbirile nu sunt niciodată scurte, precum cele dintre bărbați.

4. Se așteaptă să-i citești gândurile

Evident, nouă ne-ar plăcea să avem această super-putere. Aproape la fel de mult ca și puterea de a privi prin haine. Dar n-o avem.

5. Te face să te simți vinovat

Asta e un pic mai serioasă decât cele de mai sus. Dacă ești prins cumva într-o relație în care te simți constant ca ”the bad guy” e timpul să consideri și alte opțiuni.

6. Spune ”n-am nimic”

Și o spune chiar și atunci când evident ceva se întâmplă. Acest ”n-am nimic” înseamnă orice numai nimic. Sper că știi asta deja.

7. Nu-i trece supărarea

Știi deja că memoria lor întrece orice mașinărie ar putea inventa omul cu scopul stocării datelor, dar chestia asta devine și mai enervantă când ea nu numai că ține minte orice tâmpenie faci, dar mai stă și îmbufnată zile întregi pe o singură chestie.

Vezi și care sunt cele 10 semne că are stofă de soție.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *