Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 semne că are stofă de soție

Este greu să găsești fata perfectă, mai ales dacă pretențiile tale sunt strigătoare la cer, lucru care se întâmplă în cazul multor bărbați. O dată ce ai găsit-o însă, lucrurile încep să se complice, deoarece nu este deloc ușor să o păstrezi. Să presupunem însă că relația voastră are ceva vechime, astfel încât poți începe să te gândești dacă fata pe care o ai alături chiar are stofă de soție.

Când îți dai seama că ați devenit ceva mai mult decât un simplu cuplu de îndrăgostiți tineri și că ea e cu adevărat aleasa?

Iată 10 semne mai jos:

1. când modul în care ea se strâmbă la tine te atrage mai mult decât orice altă față frumoasă din lume.

2. când o simți aproape chiar și dacă ea nu se află fizic lângă tine.

3. când simplul gând îndreptat către ea are puterea de a te calma și îți dă liniștea pe care o cauți în zadar în altă parte.

4. când realizezi că toate glumițele pe care numai voi le înțelegeți nu dispar niciodată, ba din contră, devin tot mai amuzante.

5. când ziua ta începe și se termină cu ea, indiferent că e prin prezență fizică sau telefonic.

6. când simți nevoia să împărtășești cu ea momentele frumoase pe care le petreci cu prietenii tăi, deși poate încă nu știi cum să împaci și capra și varza.

7. când ea devine atât de familiară cu tine încât nu se sfiește să-și etaleze talentul muzical dezastruos.

8. când te simți suficient de curajos și de confortabil să-i dezvălui vulnerabilitățile și imperfecțiunile tale, fără ca ea să râdă de tine.

9. când realizezi că o iubești pentru imperfecțiunile pe care le are, în timp ce imperfecțiunile altor fete ți se par mult prea greu de suportat.

10. când atracția fizică față de ea există în lucruri mărunte precum modul în care își ține părul, modul în care se îmbracă sau cel în care gătește.

Sunt cu siguranță multe alte semne care reprezintă semnalul că ai găsit fata perfectă pentru tine, astfel încât depinde de tine să le recunoști și să depui eforturile necesare pentru a nu o pierde.

Vezi și care sunt cele 4 lucruri dure pe care femeile le fac bărbaților.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *