logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai potrivite gadgeturi pentru bărbați

Femeile spun că bărbații nu se maturizează niciodată. Nu știu cât de adevărat este, dar ceea ce știm cu toții este faptul că ne atașăm încă de mici de jucăriile noastre. Atunci ne plăceau mașinuțele de jucărie, acum ne plac mașinile reale și încă ne jucăm fel de fel de jocuri chiar dacă suntem mai tineri sau mai bătrâni. Totodată majoritatea suntem cât de cât conectați cu tehnologia și ne place să avem cele mai noi și performante gadgeturi de pe piață.

Un mic device produs de Leap Motion ne poate ajuta să trecem la următorul nivel de utilizare a laptopului sau al calculatorului personal. Nu mai e nevoie să folosim mouse, tastatură sau touchscreen, deoarece acest mic echipament sofisticat ne va ajuta să controlăm PC-ul doar prin mișcarea mâinilor fără ca noi să mai atingeți nimic altceva.

În casa fiecărui bărbat ar trebui să existe și un ceas digital elegant care cu siguranță va face impresie atunci când vei avea vizitatori. Un astfel de ceas cu alarmă este produs de Sony și are foarte multe facilități și opțiuni de configurare, dar și un afișaj LED impecabil.

Următorul gadget se adresează bărbațiilor cărora le place să mai folosească din când în când și uneltele clasice precum patent, clește, cuțite, tăietoare de cabluri. Ce ați spune dacă toate acestea s-ar afla într-o singură unealtă? Cei de la Leatherman au inventat o multi-unealtă care înglobează până la 21 de elemente atât de necesare unui bărbat care mai și meșterește pe acasă sau prin vecini. Tot aici ar trebui menționată și șurubelnița semi-automată care are toate capetele depozitate înauntrul ei, iar bateria ține până la 18 luni.

Însă îndeajuns cu munca deoarece mai avem nevoie și de relaxare. Unii dintre noi poate preferă să citească, iar un device numit Amazon Kindle poate fi un aliat perfect pentru această pasiune și cu siguranță va impresiona femeile. Din echipamentul celor care practică sport în timpul liber nu ar trebui lipsească o brățară care să monitorizeze diferiți parametri cum ar fi Nike+ Fuelband sau un smartwatch care are mult mai multe funcții și poate fi utilizat în majoritatea locurilor. Gamerii cu siguranță își doresc o consolă Playstation 4 sau Xbox One și, de ce nu, poate și noua așa-zisă consolă a celor de la Valve care va fi lansată anul acesta, numită Steam Machine. Un monitor sau un televizor cât mai mare, cu suport 3D, rezoluție 4K și 120 Hz este ceea ce orice bărbat care se uită la un meci de fotbal, la un film sau pur și simplu se joacă, își dorește, însă prețul unui asemenea Smart TV precum cel produs de Samsung este cât un apartament în România. Pentru că tot vorbim de jocuri ochelarii dezvoltați de firma Oculus VR vor fi unul dintre gadgeturile ce va schimba pentru totdeauna modul în care ne vom juca în viitorul apropiat. Ochelarii Oculus Rift vor face ca tot mediul dintr-un joc să îl poți vedea în full 3D.

În articolul acesta vă spuneam că firma Nest a fost achiziționată de Google, aceasta producând un termostat inteligent care va reduce chiar și la jumătate consumul de energie din locuință.

Alte gadgeturi utile pentru un bărbat ar putea fi un „desk-organizer” pentru bărbații care sunt puțin mai dezordonați sau un mic device care ne poate ajuta să ne găsim telefonul,cheile sau portofelul. Acest mic device se numește Trackr și poate fi folosit pentru a depista lucrul pierdut atât utilizând bluetooth cât și tehnologia GPS, iar pentru a putea beneficia de aceste facilități trebuie să îl utilizați împreună cu un smartphone.

Citește și despre lansarea noului iPhone.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *