logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Nebunia legată de lansarea iPhone 6 a început deja

Deși Apple încă nu a anunțat oficial data lansării următorului iPhone, cel mai probabil acesta va ieși pe piață marți, 9 septembrie. Compania a trimis mai multe invitații deja, care menționau următoarele: ”9.9.2014 Wish we could say more / 9.9.2014 Ne-am dori să putem spune mai multe”.

Această dată pare atât de sigură pentru fanii americani ai acestui smartphone încât mulți au hotărât să campeze în fața sediului Apple din New York pentru mai multe zile, după cum scrie cnbc.com.

Așteptarea în stradă cu zilele este aproape o tradiție în rândul americanilor, care nu se sfiiesc să își poziționeze scaunul, sacul de dormit și chiar și cortul în stradă cu ocazia oricărei mari lansări. Iar iPhone 6 este probabil cel mai așteptat produs al acestui an.

Printre primii fani care s-au instalat în fața sediului Apple duminica trecută se numără și Brian Ceballo, care a spus pentru cnbc.com că ”Voiam să batem recordul de așteptare, care era înainte de 18 zile”.

Primele locuri au fost inițial ocupate de Brian Ceballo și Joseph Cruz, înainte de a fi plătiți cu 2500 de dolari de către Jason și Moon Ray în schimbul primelor două locuri.

Aceștia din urmă au transformat așteptarea într-o adevărată afacere, profitând de ocazie pentru a promova printre fanii Apple o aplicație dezvoltată de VideoMedicine care permite pacienților să discute pe Skype cu doctorii lor.

O altă persoană care profită financiar de pe urma acestei așteptări este și Robert Samuel, fondator și proprietar al serviciului profesionist de așteptare la coadă numit S.O.L.D (Same Ole Line Dudes). El strânsese deja 6 comenzi de iPhone 6 în momentul în care a discutat, miercuri, cu jurnaliștii de cnbc.com.

Citat de site-ul american, Robert Samuel a vorbit și despre tipologia fanilor Apple: ”Aceasta este situația cu fanii iPhone – chiar dacă tocmai și-au cumpărat anul trecut 5S, îl vor în continuare pe cel mai nou și mai bun”.

Vezi în articolul următor ce anume este Exoskeleton.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *