Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Citate celebre despre îngrijirea personală

Arată bine, simte-te bine, spune o vorbă. Îngrijirea personală la bărbați este deosebit de importantă în zilele noastre, mai ales cu cât munca fizică pierde tot mai mult teren în favoarea celei intelectuale. Acest lucru duce la joburi de birou, la interacționare cu alți oameni, la ședințe și la întâlniri de afaceri unde nu îți poți permite să apari neîngrijit.

Așa cum succesul nu vine fără muncă, la fel nici un aspect îngrijit nu apare peste noapte. Este nevoie de puțin efort, timp și resurse financiare investite. Dar toate merită, în definitiv, pentru că cei din jur te vor aprecia și tu te vei simți mai încrezător.

Începe cu lista de mai jos pentru a vedea ce au de spus despre îngrijire personală diferite personalități din toată lumea.

Hedy Lamar: ”Noroiul face un bărbat să arate mai masculin. Lasă-ți și părul să zboare în vânt, atât timp cât vei arăta îngrijit atunci când se impune acest lucru.”

Sela Ward: ”Cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru pielea ta sunt folosirea cremelor și consumul de apă, nicidecum fumatul.”

James Brown: ”Părul este primul lucru. Iar dinții al doilea. Păr și dinți. Dacă un bărbat are aceste două lucruri, le are pe toate.”

Morrissey: ”Părul lung la bărbați este o ofensă impardonabilă, care ar trebui pedepsită cu moartea.”

Larry David: ”Orice bărbat poate fi încrezător cu o podoabă capilară completă. Dar un bărbat cu chelie încrezător este cu adevărat un diamant neșlefuit.”

G.K. Chesterton: ”Nu poți crește o barbă în numai un moment de pasiune.”

William Hone: ”O spumă de calitate face jumătate din bărbierit.”

Tom Hopkins: ”Tu însuți ești cel mai mare atu pe care îl ai. Pune-ți tot timpul, efortul și banii în antrenarea, îngrijirea și încurajarea celui mai important atu al tău.”

Citește mai multe citate sau despre ce să nu faci când mergi la sală.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *