Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum gestionezi relația cu o femeie dificilă

Ar trebui să începem cu cel mai simplu și corect sfat. Dacă poți renunța la o astfel de relație, cel mai bine e să pui această idee în aplicare. Lucrurile devin mai dificile atunci când ești nevoit să reziști în compania unei astfel de persoane.

Poate că respectiva femeie îți este șefă sau colegă, așadar nu prea ai ce face dacă nu îți dorești să pleci de la actualul loc de muncă. Va trebui să îi suporți toanele și să găsești o soluție pentru a ajunge la un compromis.

De obicei vorbim despre tipul de femei cu inclinații moderne, care e posibil să fi înțeles greșit conceptul de egalitate între sexe și care cel mai probabil are o viață personală care a creat sau creează frustrări.

Modul în care reușești să comunici cu această femeie este decisiv pentru cum va evolua relația dintre voi pe viitor.

Femeia de care discutăm vrea să domine și trebuie să îi oferi această șansa, dar într-un mod în care să participe toată echipa la luarea deciziei.

Conceptul psihologic de comunicare asertivă îți va fi de ajutor dacă îl vei aplica de acum încolo. Deși unii specialiști consideră că această idee nu există cu adevărat ci este practic o modalitate de a spune lucrurilor pe nume într-un mod respectuos.

Practic e un fel de a comunica simplu și eficient pentru a construi o relație bună pe termen lung.

În cazul în care știi de ce femeia respectivă se comportă așa cum se comportă ai putea chiar să o ajuți să înțeleagă faptul că nu o ajută la nimic felul ei de a interacționa cu oamenii.

Atunci când discuți cu ea trebuie să îți exprimi sentimentele indiferent de cel fel sunt acestea, să menții contactul vizual și să ai un ton ferm al vocii. Mimica este și ea importantă într-o astfel de situație pentru că ea trebuie să exprime ceea ce gândești și ceea ce spui.

Totul trebuie făcut cu respect și dacă ceva nu îți este pe plac trebuie să ai puterea să refuzi și să îți argumentezi poziția.

Reține că ești egalul oricum de acolo așadar nu trebuie să fii intimidat, chiar dacă vorbești cu șefa ta. Ai și tu o personalitate și nu trebuie să o lași anulată de nimeni și de nimic.

Tu cum reacționezi atunci când ai de a face cu o femeie dificilă care nu ascultă de nimeni și de nimic, are de multe ori stări contradictorii de spirit și care nu prea poate fi înțeleasă de nicio persoană?

Citește și despre beneficiile mersului la sala de dimineață.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *