Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum îți dai seama că ea e prea geloasă

Gelozia excesivă este cu siguranță ceva cu care nu vrei să ai de-a face într-o relație care ar trebui  să se bazeze pe încredere. Din păcate, multe persoane au gelozia în sânge și nu se pot debarasa de ea. Ce poți face tu este să te ferești de asemenea persoane sau să le convingi că nu au de ce să-și facă astfel de griji. Există mai multe semne după care îți poți da seama că femeia de lângă tine este geloasă, iar lista de mai jos, oferită de askmen.com, s-ar putea să te ajute la început de relație.

Reacționează agresiv când menționezi alte femei

Te izbești de o atitudine agresivă de fiecare dată când menționezi alte femei? S-ar putea ca de acest lucru să ai parte întreaga viață, astfel încât gândește-te dacă tu ești ok cu asta. S-ar putea ca ea să stârnească certuri și dacă se așează lângă tine în autobuz o femeie atrăgătoare.

Te acuză că flirtezi

Uneori o faci, dar pentru că așa este natura bărbaților. Uneori nici nu-ți dai seama că flirtezi, dar ea vede în fiecare discuție dintre tine cu altă femeie ceva nepotrivit, chiar dacă nu este cazul.

Nu te scapă din ochi

Ieși cu prietenii la bere? Vine și ea. Mergi să vezi meciul într-un bar? Vine și ea. Te duci la fotbal cu băieții? Vine și ea. Iar când nu vine, îți pregătește ore de interogatorii ca să clarifice eventualele întârzieri.

Nu te scapă din ochi nici online

Îți află toate parolele, iar contul tău de Facebook e scanat zilnic pentru îndepărtarea eventualelor femei atrăgătoare. Citește toate conversațiile, chiar și cele din urmă cu doi ani, să se asigure că nu a rămas nimic nerezolvat în trecutul tău amoros.

Îți impune să nu mai vorbești cu fosta

Adevărat, puțini sunt cei care mai țin legătura după o despărțire, dar se poate să rămâi prieten cu fosta dacă despărțirea a fost de comun acord. În cazul acesta, o femeie geloasă va face tot ce-i stă în puteri să o îndepărteze complet din viața ta, de teamă să nu cedezi vechilor sentimente.

Cel mai important e să reții faptul că este imposibil pentru o persoană geloasă să se schimbe. O poate ascunde, dar nu pentru mult timp. Așa că trebuie să decizi dacă poți să trăiești cu defectul acesta sau dacă ar fi mai bine să renunți complet la relație.

Ai și alte idei? Spune-le în comentarii și le adăugăm la listă.

Vezi și cum poți deveni un expert în arta flirtului.

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări