Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să devii un expert în arta flirtului

Flirtul a devenit o „armă” importantă care ar trebui să facă parte din arsenalul fiecărui bărbat. Se spune faptul că cei care flirtrează mai mult primesc mai multă atenție, însă acest lucru nu este întotdeauna valabil, pentru că dacă exagerezi vei avea probleme din această perspectivă.

Arta flirtului se aseamănă foarte mult cu un fel de joacă cu tente de manipulare din când în când. Dacă îți place o femeie, ar fi bine să te arăți interesat de ea și să o privești în ochi atunci când discutați. În cazul în care femeie pe care o placi, dă semne că și ea te place, însă tu nu i-ai spus nimic despre acest lucru, poți încerca să faci puțin pe inabordabilul și inaccesibilul , punând paie pe foc de câte ori e posibil. Ai grijă să nu exagerezi, așadar ar fi bine să te limitezi la o joacă de două, trei zile maxim.

Pentru a vedea sigur dacă te place, poți face câteva aluzii subtile și în funcție de răspunsul ei vei știi ce ai de făcut.

Pune întrebări despre ea și bagă bine la cap ceea ce îți va spune, pentru că mai târziu te vei putea folosi de acele informații pentru a o impresiona. Ea cu siguranță va crede că nu ai reținut mare lucru din ceea ce ți-a zis, iar demonstându-i contrariul, va vedea că este chiar importantă pentru tine. Te poți lăsa purtat de gînduri pentru o clipă și ea te va lua imediat la întrebări ca să vadă la ce te gândești. Dacă ai văzut la bar o femeie și îți place cum arată atunci oferă-i o băutură pentru a căpăta ocazia de a sta puțin de vorbă cu ea.

Zâmbește, fii deschis și fă-o să râdă. Fii un gentleman și ajut-o să se așeze, deschide-i ușile pe unde merge, da-i haina ta dacă îi este frig. În acest fel îi arăți că ești de încredere și că îți pasă de ea.

Trebuie să fii îngrijit atunci când mergi la o întânire cu femeia pe care o placi. Ai grijă la ce pantofi încalți, dar și la hainele pe care le vei purta. Materialele fine și de calitate o vor atrage ca un magnet, astfel că nu se va putea abține să nu te atingă.

Nu trebuie să uiți nici de complimente, pentru că fiecărei femei îi place să fie lăudată. Trebuie să fii creativ și să adaugi un pic de culoare în replicile tale pentru a nu folosi clișee de genul „îmi plac ochii tăi”. Fii original și vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Totul este bine dacă femeii din fața ta îi stălucesc ochii, are buzele întredeschise pe care le mai umezește din când în când, stă aproape de tine și te ascultă, zâmbește sau își mângăie părul. Limbajul nonverbal este important aici pentru că îți dai seama dacă faci bine ceea ce faci.

Totul depinde de tine pentru a devine un specialist în arta curtatului, însă ai grijă să nu exagerezi din niciun punct de vedere.

Vezi și care sunt femeile de care trebuie să te ferești pe Facebook.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *